Veliki HIT Tošeta Proeskog krije JEZIVU istinu: Napisana je u zatvoru, a posvećena je NJOJ!

Autor:

Zabava

17.10.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih hitova Tošeta Proeskog nastao je u zatvoru, a evo kako je došao do pevača!

Veliki HIT Tošeta Proeskog krije JEZIVU istinu: Napisana je u zatvoru, a posvećena je NJOJ!

Foto: Printscreen Youtube

Toše Proeski, jedan od najvećih pevača sa ovih prostora, tragično je izgubio život, pre tačno 15 godina, kada je 16. novembra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći. 

Toše je imao svega 26 godina kada nas je napustio, a za sobom je ostavio veliki broj hitova koje pamte i vole čak i mlađe generacije. Iako se njegove pesme i sada slušaju, veliki broj ljudi ne zna da se iza nekih od njih krije strašna priča. Jedna takva je i prelepa balada "Soba za tugu".

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Toše Proeski

Tekst ove pesme napisao je, prema nekim spekulacijama, čovek koji je bio u zatvoru, a na robiji je završio kada je ubio ljubavnika svoje devojke.

Tošetov menadžer došao je nekako u posed ove pesme te je ovom legendarnom muzičaru predložio da je otpeva, a Toše ga je poslušao i tako stvorio jedan od svojih najvećih hitova.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Toše Proeski

Iako je pitanje da li je ova pesma zaista nastala u zatvoru, vrlo je očigledno prema njenim stihovima da se radi o prevarenom mušakrcu, ali i o zatvoru.

Kakvo god bilo istinsko poreklo ove pesme nije čudo da je toliko popularna među ljudima, s obzirom da su se mnogi, na ovaj, ili na onaj način, suočili sa prevarom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading