ZBOG FUDBALERA SE ODREKLA KARIJERE I NAPUSTILA SRBIJU: Bila je jedna od omiljenih zvezda "Granda", danas je niko ne bi prepoznao! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvija Nedeljković je osvojila publiku 2007. godine, a, iako su joj prognozirali uspešnu karijeru, otišla je u drugom smeru

ZBOG FUDBALERA SE ODREKLA KARIJERE I NAPUSTILA SRBIJU: Bila je jedna od omiljenih zvezda "Granda", danas je niko ne bi prepoznao! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Za pevačicu Silviju Nedeljković, srpska javnost saznala je još 2007. godine, kada je bila jedna od učesnica popularne emisije "Zvezda Granda". Tada je osvojila sedmo mesto, važila za jednu od omiljenih takmičarki te sezone, zbog čega su joj svi predviđali blistavu karijeru. Međutim, ona je odlučila da se povuče iz medija i javnosti. 

Naime, Silvija je nakon takmičenja još neko vreme nastavila da se bavi muzikom, međutim, nakon što je započela romansu sa nekadašnjim golmanom Crvene zvezde Sašom Stamenkovićem, sa kojim je kasnije osnovala porodicu, odlučila je da napusti Srbiju, odrekne se svoje karijere i odseli se u inostranstvo.

 

 

Nakon nekoliko meseci veze Silvija je za domaće medije otkrila da ju je sadašnji suprug pratio na nastupima, dok je još uvek radila punom parom.

- Moja i njegova karijera su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se! Zasad nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila - pričala je ona svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading