KIJA KOCKAR POKUŠAJ OD ŽENE! Propala pevačica, spisateljica, supruga moli za MRVICU PAŽNJE u svom mizernom životu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.10.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi propali pokušaji nesrećne Kije Kockar.

KIJA KOCKAR POKUŠAJ OD ŽENE! Propala pevačica, spisateljica, supruga moli za MRVICU PAŽNJE u svom mizernom životu! (VIDEO)

Foto: E Stock/ ST/D.Kadić

Estradna ličnost u pokušaju Kristina Kija Kockar, koja je široj javnosti postala poznata kao žrtva na koju su se svi sažalili kada ju je u "Zadruzi 1" tadašnji suprug Slobodan Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani, na konto čega je i pobedila u prvoj sezoni popularnog rijalitija i pet godina kasnije živi od patetika i na sve načine pokušava da pridobije pažnju javnosti. 

Republika

Foto: Instagram.com

Kija Kockar

Tako je, zarad medijske pažnje, udarila i na Srpski telegraf, te na Instagramu kukala da doživljava sajber nasilje od Slobine podrške, a ona je ta koja konstantno i dalje urniše bivšeg putem društvenih mreža i tako grebe i moli za mrvice pažnje dok živi zarobljena u prošlosti.

Dok su preljubnici stoički podneli osudu javnosti i hrabro prihvatili odgovornost za svoje postupke, te su vreme posle učešća u rijalitiju iskoristili kako bi sredili svoje živote, samo je Kockareva, koja osim patetične pobede u rijalitiju drugo ništa nije ostvarila u životu, ostala u ulozi žrtve do danas.

Naime, Luna je iz linča koji je doživela kao ljubavnica izvukla pouku, pa je okrenula novi list i našla sreću u braku sa Markom Miljkovićem sa kojim ima ćerkicu Miu. Sloba se vratio svom poslu i kao pevač doživeo slavu, a onda mu se posrećilo i na privatnom planu, pa je danas u srećnom braku sa Jelenom Đuričanin, koja iz prvog braka ima dvoje dece, dok sa poplarnim pevačem čeka i prvo zajedničko dete.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani i Sloba Radanović

Kiji je to očito trn u oku, pa ih ne ostavlja na miru ni posle toliko godina i pokušava da sebe stavi u centar pažnje. Osim toga što mu je kako saznajemo iz izvora bliskog pevaču, na sve njemu važne datume kao što su venčanje i Dan zaljubljenih, slala ljubavne poruke, ne propušta priliku ni da ga proziva na društvenim mrežama. Očito je svesna da će tako privući pažnju medija, dok se njen bivši na takve očajničke poteze više ne obazire jer ima svoju mirnu luku i normalan porodičan život sa svojom novom izabranicom. 

Posle slave koju je stekla preko leđa Lune Đogani koja je jedina bila poznata u ljubavnom trouglu, čiji je rasplet pratio ceo region, pokušala je da se ostvari na raznim poljima, ali kako nema nikakvih izuzetnih sposobnosti ostala je poznata kao žena u pokušaju, pevačica u pokušaju, spisateljica u pokušaju, PR u pokušaju, pa čak i ljubavnica u pokušaju.

Žena u pokušaju

Republika

Foto: Promo/e-stock/I. DOBRIČIĆ

Kija Kockar i Sloba Radanović

Iako je izigravala uzornu ženu pred medijima i klela se u brak sa Radanovićem, kada ga je pratila u "Zadrugu" kao u vojsku, pevač je očito već bio ugušen njenom potrebom da postane poznata, pa makar i kao supruga pevača, pa je samo čekao da joj vidi leđa i da uleti u romansu sa prvom koja naiđe. Tu je najdeblji kraj izvukla Luna Đogani zahvaljujući čijoj poznatoj porodici su preko noći svi dobili na popularnosti od koje Kija i danas živi. 

Pevačica u pokušaju

Republika

Foto: instagram.com/kijakockar

Kija Kockar pevačica u pokušaju

Kada je i sama ušla u "Zadrugu" kao takozvana napaćena prevarena žena i na patetiku osvojila publiku, utripovala je da može da peva, pa je po izlasku iz rijalitija snimila nekoliko pesama, zahvaljujući kompjuterskoj obradi glasa, ali pošto je uživo kreštala na nastupima, brzo joj se ugasila pevačka karijera.

Spisateljica u pokušaju

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/azdejkovic1

Zapaljena knjiga Kije Kockar

Željna pažnje, ali i novca, koji je, kao žrtvi ljubavne prevare, krenuo da joj kaplje sa svih strana, shvatila je da bi svoju priču mogla da unovči i ako je stavi na papir, pa je objavila knjigu. U znak protesta što je persona u pokušaju sa svojom autobiogfrafijom završila na Sajmu knjiga, doživela je da istinski ljubitelji knjiga njenu kvaziknjigu spale, a slike kako gore stranice Kijine autobiografije delili po društvenim mrežama .

PR u pokušaju

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Kija Kockar PR u pokušaju

Iako je, kako i sama često zna da kaže, u sukobu sa većinom medija, pokušala je da se ostvari i kao PR (koji inače služi za bolju komunikaciju osobe koja ga angažuje sa tim istim medijima, prim. aut.) i to ni manje ni više nego velike folk zvezde Ace Lukasa. Naime, on ju je navodno angažovao da mu bude portparol kada postane predstavnik Srbije na Evroviziji, što se nikada nije desilo.

Ljubavnica u pokušaju

Republika

Foto: instagram.com/kijakockar

Kija Kockar ljubavnica u pokušaju

Iako je svoju slavu bazirala na primeru ucveljene prevarene žene, ni njoj nije strano da se meša u tuđe veze. Naime, ona je nakratko uletela u šesnaesterac bivšem fudbaleru Milošu Dimitrijeviću Čavi, kog je brže bolje predstavila javnosti kao dečka, dok je on bio na kratkoj pauzi u romansi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Čim je shvatio da ga je iskoristila da se sa njim pohvali u javnosti, on ju je otkačio i pomirio se s voditeljkom s kojom je već bio u vezi. Kada je Kockareva potom medijima saopštila vest o raskidu, oglasila se i Jakovljevićeva.

- Morate da budete u vezi da biste raskinuli, ali dobro, nema veze - rekla je Dušica tada.

I majka se ogrebala o Luninu slavu

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nadica Zeljković

Očito da je porodični uspeh Kije Kockar to što joj je Luna Đogani preotela muža, pa se i njena mama Nadica Zeljković ogrebala o tu slavu. Naime, Kristina je i svoju rođenu majku učinila poznatom, pa ju je ugurala u rijaliti u kome je zahvaljujući svojoj podršci koja se uglavnom sastoji od antifanova Lune i Slobe i ona odnela pobedu u "Zadruzi 4". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (20)

Loading
Tanja

11.10.2022 12:59

Konačno istina o dotičnoj.

Odgovori 12 7
Ivan

11.10.2022 13:34

Vas portal sluzi za lecenje frustracija novinara....novinari koji ne poznaju kodekse i ne biraju sredstva ...raspiruju nasilje nad ženama i sajber naselju...Samo nemojte da bude da vas nismo upozorili kad vam Kija bude opet trebala

Sara

11.10.2022 19:49

@Ivan - Ma koji novinari hahahaha

auuu

11.10.2022 14:13

nesto najbolje sto sam procio ikadd. tacno u metu. samo ste zaboravili da napisete da je iz karicevog kreveta otisla u zadrugu hahaha uplakana, vjerna, prevarena zena dok je. i sve to dok je imala decka u cg hahaha. PS . droljaaaaa najveca