OVA pevačica bila je sa Teom Tairović na aerodromu u Nemačkoj: Evo šta se sa NJOM desilo (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović navodno je privedena na aerodromu u Nemačkoj, dok je na istom bila i njena koleginica Slađa Alegro.

OVA pevačica bila je sa Teom Tairović na aerodromu u Nemačkoj: Evo šta se sa NJOM desilo (FOTO)

Foto: ATA Images

Tea Tairović

Pevačica Tea Tairović trebalo je jutros da doleti u Beograd nakon nastupa u Nemačkoj, međutim na tamošnjem aerodromu je, kako prenosi Telegraf, navodno uhapšena, a na istom letu sa njom bila je i koleginica Slađa Alegro.

Naime, na istom letu iz Nemačke za Beograd sa Teom se našla i Slađa, koja se bez problema ukrcala u avion i vratila se za Srbiju.

- Sa Teom su na istom letu za povratak u Srbiju bile i neke njen kolege, lično sam video Slađu Alegro. Teu priveli, Slađa se ukrcala i otišla bez problema - rekao je izvor za Telegraf.

Republika

Foto: Instagram.com

Tea Tairović

Slađa je prethodno veče takođe održala nastup u istom gradu u koje je pevala i Tea, u Hamburgu.

Iako se spekulisalo da je Tea uhapšena zbog navodnih 70.000 evra, ona je, kako je izvor potvrdio za Telegraf uhapšena zbog totalno drugog razloga.

Podsetimo, Tea već tri dana boravi u Nemačkoj gde je u petak i subotu održala dva nastupa, međutim pravu dramu doživljava prilikom dolaska na aerodrom.

Na pasoškoj kontroli policija je navodno privela pevačicu, što je nju zbunilo jer nije znala koji je razlog i zbog čega je odvode u pritvor.

Republika

Foto: Sharan Concept

Slađa Alegro

 

Kako joj je navodno objašnjeno, pevačica je prekršila zakon koji reguliše koliko vremena, ali i broj radnih sati pevačica može imati u zemljama Evropske unije.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading