Iva Grgurić POLJUBILA PATOS: Isplivao snimak NEZGODNOG PADA starlete, potekla i KRV (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.10.2022

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić podelila je sa pratiocima na Instagramu snimak, koji je šokirao mnoge.

Iva Grgurić POLJUBILA PATOS: Isplivao snimak NEZGODNOG PADA starlete, potekla i KRV (VIDEO)

Foto: N. Mutić

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić na svojim društvenim mrežama pokazala je snimak nezgode koju je doživela na jednom snimanju. 

Naime, ona je poznata po zavodljivim snimcima i slikama na kojima ponosno pokazuje silikone, a Iva je ovog puta objavila video na kom je uvijala kukovima, a onda se desio peh.

Grgurićeva, koja je nedavno počela snimanje filma sa Mimom Karadžićem, otkrila je da je glumila u spotu, u kojem je trebalo da veže i zavede "glavnog junaka".

Uvijala se ispred njega, obučena u srebrni, providni kostim sa kristalima, ali kada je došao trenutak da se okrene, visoke potpetice su je izdale i ona je završila na patosu.

Republika

Foto: TikTok printscreen

Iva Grgurić

Iva je snimak šerovala na društvenim mrežama uz emotikone smeha. U trenutku kada "ljubi patos" čuje se jak udarac, ali i vidi momak na stolici koji se nije ni pomerio da joj pomogne, a Iva je čak pokazala i krvavo koleno nakon nezgode.

- Sestro drži me, sestro pašću ti - napisala je ona u opisu videa.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading