Baka Prase na SASLUŠANJU! Jutjuberovo PROSTAČKO ponašanje zgrozilo javnost, ispred policije pokazuje SREDNJI PRST! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.10.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ilić na saslušanju pokazao nevaspitanje.

Baka Prase na SASLUŠANJU! Jutjuberovo PROSTAČKO ponašanje zgrozilo javnost, ispred policije pokazuje SREDNJI PRST! (VIDEO)

Foto: V. Lukić

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase stigao je na saslušanje u policijsku stanicu ''29. Novembar''.

On je ponovo pokazao svoje prostačko ponašanje i nekulturu, te sve vreme pokazivao srednji prst novinarima i prisutnima ispred policije i u stanici. Jutjuber je kukavički odbio poligraf na koji ga je pozvao vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, a na pitanje zašto se nije pojavio, nije smeo da odgovori.

Kolika je kukavica i koliko ga otac sveštenik nije vaspitao, pokazuje i njegovo neartikulisano ponašanje, strah da odgovori na pitanja, kao i momentalno skretanje sa teme kada se radi o njegovim kriminogenim radnjama, povezanost sa krimi grupama, kao i intimni odnosi sa maloletnicama.

Umesto da pokuša da se odbrani, mada bi teško uspeo u tome i odgovori na goruća pitanja, on je počeo da viče, unezvereno beži i pokazuje srednji prst, ionako samo to i ume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Šalim se

03.10.2022 13:34

Bravo Bogdane ,,hrabar ,odvažan ,neka te Bog čuva!