PROVERAVALA SAM MU TELEFONE! Pevačica ŠOK PRIZNANJEM iznenadila sve, otkrila sve detalje veze!

Autor:

Zabava

01.10.2022

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vanja Mijatović uskoro će stati na ludi kamen sa svojim dugogodišnjim partnerom Aleksandrom.

PROVERAVALA SAM MU TELEFONE! Pevačica ŠOK PRIZNANJEM iznenadila sve, otkrila sve detalje veze!

Foto: Printscreen TV Pink

Gostujući u emisiji Vanja je otrkila detalje njihove romanse i ispričala kako je sve počelo, a potom priznala i šta joj je bio najlepši deo veze.

- Ne smeta mu da imam dekolte. Nema neki porblem s tim. Kaže mi kada ću, ako ne sada. Meni je najlepši period bio taj početak, jer smo se mi viđali, ali jedno mesec, dva navodno poslovno. Mi smo se viđali navodno poslovno prvo, ali smo se sviđali jedno drugom, ali nismo izgovarali to. On je meni donosio katalog, a onda to zaboravimo, niti smo to videli, niti bilo šta. To mi je bilo jako simpatično i najlepši deo veze - rekla je Vanja u emisji Magazin in, a onda iznenadila priznanjem da je svom budućem mužu na počeku veze proveravala mobilni telefon.

 

Foto: Printscreen TV Pink

 

 

- Sve je okej, tu je bitan partner. Ja sam jako nepoverljiva i ovo je prvi muškarac kom verujem. Na početku sam mu proveravala telefone. On niti mi daje povoda da budem ljubomorna, mogla bih da ga pustim gde god - priznala je pevačica u emisiji Magazin in.

Podsetimo, pevačicu je izabranik verio na vrlo origininalan način - posle tačno godinu dana veze, zaprosio ju je u njenom omiljenom grčkom restoranu, a tokom ručka joj je uručio dva poklona.

U prvoj kesici bila je narukvica, koja je bila samo uvod za glavni dar - verenički prsten, koji se krio u drugoj kesici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading