"TRI spontana POBAČAJA prethodila su rođenju moje ćerke": Pevačica prošla kroz PAKAO dok nije došla do ostvarenja sna (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2022

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mariji Mikić do prekida tri trudnoće došlo je zbog zdravstvenog problema.

"TRI spontana POBAČAJA prethodila su rođenju moje ćerke": Pevačica prošla kroz PAKAO dok nije došla do ostvarenja sna (FOTO)

Foto: Republika

Marija Mikić nedavno je postala majka devojčice Đurđe, koju bi, čini se, svaki roditelj poželeo, jer se pevačica samo dva meseca nakon porođaja vratila na scenu. 

- Istog trena kada i Đurđa, rodio  se onaj osećaj o kome svi pričaju. Nisi više sam sebi najbitniji, imaš nekoga za koga živiš. Ranije sam se stalno sa drugaricom podvrgavala raznim tretmanima, pila tablete za mršavljenje, a sada sam po tom pitanju pažljiva i stalno se pitam šta ako mi se nešto dogodi, ipak jedno biće zavisi od mene. Mnogo je odgovornosti došlo sa majčinstvom. Đurđa je inače veliki mali car koji iako ima nepuna tri meseca već spava celu noć - ispričala je Marija svojevremeno domaćim medijima.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Marija Mikić

- Budući da sam zbog trombofolije imala problema oko održavanja trudnoće, tri spontana su prethodila Đurđinom rođenju, kada sam četvrti put ostala u drugom stanju i kada se trudnoća zadržala duže nego obično, Joca je u nekom trenutku od radosti prokomentarisao "Opa, Đurđa!" i to ime se zadržalo. Nikada nismo pričali o nekom drugom - otkrila je pevačica.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Mikić i verenik Jovan uživaju na plaži

Svaka novopečena mama se nada podršci jače polovina oko odgajanja bebe, a Marija Mikić može reći da je po tom pitanju srećna žena te je otkrila u kojoj meri je njen nevenčani suprug Joca aktivan oko mezimice.

- S obzirom na to da on već ima sina od sedam godina, Vuka, odgajanje dece mu ije strano i jednako učestvuje. Istini za volju, ja sam bila ta koja je u početku odbijala pomoć jer sam želela sve sama da radim. Smatrala sam da je to dete moje i da ja treba da sam u svakom trenutku tu uz njega, da sam ga rodila sebi i da nije u redu da od drugih tražim usluge. To je trajalo sve do jednog dana kada je moja mama prespavala kod nas, a ja se uz njen doprinos naspavala - istakla je Mikićeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading