ŽELJKO MITROVIĆ NIKAD PONOSNIJI! Nije mogao da sakrije SREĆU zbog ćerke, lepe vesti odmah podelio putem Instagrama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik televizije Pink nije mogao da sakrije sreću zbog ćerkinog uspeha!

ŽELJKO MITROVIĆ NIKAD PONOSNIJI! Nije mogao da sakrije SREĆU zbog ćerke, lepe vesti odmah podelio putem Instagrama! (VIDEO)

Foto: Republika

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, podelio je sa javnošću lepe vesti, nakon što je njegovoj ćerki uručena filmska nagrada na Valter festu!

Naime, Sandra Mitrović dobitnica je još jedne nagrade publike za svoj film "Komedija na tri sprata", a ponosni otac nije moga da sakrije sreću, ali ni ponos zbog velikog uspeha svoje naslednice.

 

Foto: printscreen/RTVPink

Željko Mitrović

 


- Moja Sandra na Valter festu opet dobi nagradu publike za njen film “Komedija na tri sprata! Ponosan ćale! - napisao je Mitrović uz snimak svoje naslednice sa uručenja nagrade.

 

Inače, mladenovački Centar za kulturu i turizam od 22. do 25. septembra organizovao je peti po redu filmski festival "Valter", posvećen sećanju na Velimira Batu Živojinovića.

Prvi film mlade rediteljke Sandre Mitrović pod nazivom "Komedija na tri sprata", koji je svoju svetsku premijeru imao pre mesec dana, sada je na "Valter festu" dobio nagradu publike.

"Komedija na tri sprata" prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

26.09.2022 19:12

Bravo Sandra, vudi se da je jako fina i obrazovana mlada dama, prirodna i vaspitana, ima tata zasto i da se ponosi