ISPOVEST NAJPOZNATIJE SRPSKE STRIPTIZETE: Prodavala je garderobu, radila u PEKARI, a onda plesu podučavala ćerku naše poznate PEVAČICE!

Autor:

Zabava

23.09.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Milijančević poznatija po pseudonimu Branka Blek Rouz, prisetila se svojih početaka.

ISPOVEST NAJPOZNATIJE SRPSKE STRIPTIZETE: Prodavala je garderobu, radila u PEKARI, a onda plesu podučavala ćerku naše poznate PEVAČICE!

Foto: printscreen/instagram

Branka je ovom prilikom  ispričala da je prodavala garderobu na Novom Beogradu, radila u pekari i mesari, ali nikada nije gubila veru u sebe, te je oduvek znala da će nešto više uraditi u svom životu, ističući da je optimizam nikada nije napustio.

- Znam kada sam čak delila krofnu sa tadašnjom koleginicom, jer za više nismo imale. I tad sam joj rekla kada i budem imala više novca neće me to promeniti kao osobu. Znate, stekla sam tokom života dovoljno za dobar život, ali se nisam promenila. Ljude ponese novac, lupi ih svala u glavu što ja kažem, ali ipak to sebi nisam dozvolila - ispričala je Branka koja se striptizom bavi od 1999. godine i za vrlo kratko vreme stekla brojne obožavaoce u Srbiji i regionu.

 

Foto: printscreen/instagram

Branka Blek Rouz

 

Dve godine kasnije je osnovala školu muško-ženskog striptiza, kasnije i klub. Mimi Mercedes je bila jedna od njenih učenica, ali i ćerka jedne naše poznate pevačice.


- Mimi je došla kod mene i mogu da kažem da je i tada bila vrlo profesionalna. Njena majka kada je čula za to, došla je kod mene i ja sam objasnila da je njena ćerka bezbednija kod mene u klubu nego u gradu. Kod mene je pravilo da nema prostitucije i narkotika, čak i testiram na narko test ne samo plesačice već i sve zaposlene. To je meni jako važno jer mogu da kažem da sam porodično istraumirana na tu temu jer je moj mlađi brat bivši zavisnik i znam kolika je to muka. A da, istina je da je dolazila da pleše i ćerka Maje Odžaklijevske - otkrila je Branka, piše Grandonline.

Mnogi nisu znali da je Branka donirala veliki novac za crkvu u Ovči, jer kako kaže, ceo život veruje u Boga, a ove detalje ispričala je jednom prilikom tokom gostovanja jednoj emisiji na Kurir TV.


- Striptiz je posao kao gluma, vera nema veze sa tim. Kao mala verovala sam u Boga i postila sam, išla sam na pričest. Kasnije u životu kada su mi se desile neke ružne stvari, prestala je i vera u Boga. Ja sam tada zaista bila bezgrešna, a imala sam mnogo problema. Pitala sam se zašto onda Bog dozvoljava da ja tako bezgrešna ispaštam. Imala sam jedan san 2002. ggodine, ne bih pričala puno o tome, sanjala sam ga na praznik Drugo obretenje glave Svetog Jovana Krsititelja, pri tom da nisam znala da je to taj praznik, kada sam se probudila to jutro odmah sam mislila da je praznik. Ja sam sanjala sveca sa rezom na vratu i pričala sam sa njim, odmah sam znala i rekla da Bog postoji i odmah sam se ispovedila i od tada redovno postim, sve postove, sredu i petak. Sve mi je krenulo bolje u životu od tada - ispričala je tada Branka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading