GALAMIM, ALI ME NE ČUJU! Vesna Zmijanac progovorila o porodici, pa priznala čemu uči unuku Reu!

Autor:

Zabava

22.09.2022

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica je otkrila i da vreme voli da provodi na Bukulji, a često joj u posetu dolaze unuci.

GALAMIM, ALI ME NE ČUJU! Vesna Zmijanac progovorila o porodici, pa priznala čemu uči unuku Reu!

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac

Pevačica Vesna Zmijanac pojavila se na otvaranju jednog restorana u kom večeras nastupa, a ovu priliku iskoristila je da sa okupljenim predstavnicima medija progovori o poslovnim planovima, ali i privatnom životu.

- Ove jeseni radno. Sve je ispunjeno do juna. Na proleće ćemo raditi jedan koncert, u međuvremenu smo svuda. Ja držim četvoro, petoro na "stendbaju" za Novu godinu. Videću gde mi je udobno, prošle godine sam se smrzla, za svoje godine sam mnogo opuštena - rekla je Vesna.

 

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac

 

Ona je otkrila i da vreme voli da provodi na Bukulji, a često joj u posetu dolaze unuci.

- Šta je Vesna pričala pre 20 godina? Ja imam mnogo odžaka i šporet na drva, ja sam spremna, imam i šumu. Ima ko radi na Bukulji, ne mogu ja sve, ja kuvam. Spremam zimnicu, sve oko hrane. Deca su mi često tu, ja onda moram da kuvam, ništa drugo ne stižem. Oni ne jedu meso, ali jedu sve drugo, sve iz bašte. Ja sam jutros otišla na Kalenić, odnela ručak unucima. Šta da radim ceo dan? Ja se odmorim do 9,10 sati. Nikolija je još vrednija od mene, Reu učim da kuva. Mnogo volim moje unuke, ali galamim najviše, nego me ne čuju, smeju se - kaže pevačica.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading