UHAPŠEN MENADŽER BUBE I DŽALE! Policija usred noći upala u Admirov stan, evo za šta se tereti!

Autor:

Zabava

20.09.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Menadžer Džale Brata i Bube Korelija, Admir Arnautović Šmrk, uhapšen je tokom prošle noći, piše Avaz.ba.

UHAPŠEN MENADŽER BUBE I DŽALE! Policija usred noći upala u Admirov stan, evo za šta se tereti!

Foto: instagram.com/jalabrat

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj su uhapšena tri lica, među kojima Admir Arnautović rođen 1980. u Sarajevu.

Na osnovu naredbe Suda Bosne i Hercegovine izvršeni su pretresi na tri lokacije na području Kantona Sarajevo, kojom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti izvršenja krivičnih dela.

Uhapšeni su zadržani u službenim prostorijama MUP-a Kantona Sarajevo, te će nad biti nastavljena kriminalistička obrada, a za A. M. se traga u cilju lociranja, pronalaska i hapšenja istog.

Saznajemo da se radi o Admiru Arnautoviću, javnosti poznatijem kao Šmrk, koji se dovodi u vezu sa izvršenjem brojnih krivičnih dela.

- Preduzimajući planske aktivnosti na rasvetljavanju i dokumentovanju krivičnih dela iz člana 250. Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine (organizovani kriminal) u vezi sa članom 195. istog zakona (neovlašćeni promet opojnih droga) policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod direktnim nadzorom postupajućih tužilaca Tužilaštva Bosne i Hercegovine, tokom prethodne noći proveli su akciju s ciljem pronalaska i lišenja slobode lica koja se dovode u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih dela.

Inače, Admir Arnautović Šmrk, koji je i ranije imao problema sa zakonom, jedan je od menadžera pevača Džale Brata i Bube Korelija.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading