INSPEKTORKA ZA VERBALNE DELIKTE! Jovana Jeremić ZAINTRIGIRALA misterioznim porukama, pa priznala: To je sve nastalo iz moje GLAVE, probudilo me je IZ SNA! (FOTO. VIDEO)

Autor:

Zabava

13.09.2022

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić zaitrigirala je javnost novim fotografijama koje je podelila sa javnošću putem Instagrama.

INSPEKTORKA ZA VERBALNE DELIKTE! Jovana Jeremić ZAINTRIGIRALA misterioznim porukama, pa priznala: To je sve nastalo iz moje GLAVE, probudilo me je IZ SNA! (FOTO. VIDEO)

Foto: instagram.com/jovanajeremic

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a to joj je pošlo za rukom i ovog puta, kada je sa fanovima putem društvenih mreža podelila nekoliko fotografija sa snimanja, a uz njih je ostavila misteriozne poruke zbog kojih su se mnogi zapitali šta nam ovog puta sprema.

Pozvali smo Jovanu kako bi nam otkrila o čemu govore njene nove fotografije na kojima pozira na konju, sa krilima anđela, ali i sa vatrenim oružjem u ruci, gde sebe naziva "načelnikom specijalne jedinice za vanredne i ekstremno opasne situacije u novinarstvu", ali i "inspektorkom za verbalne delikte".

 

- U pitanju su zaista kultne scene džinglova koji će prvi put biti prikazani sad za vikend. Uradili smo nešto što niko do sada nije uradio u tv voditeljstvu, pomerili smo granice što će gledaoci imati prilike i da vide. To sve je nastalo iz moje glave, tako što sam se jedne noći probudila, srce mi je jako lupalo, htelo je da iskoči iz grudi kako je kucalo i ja sam zapisala ideje da želim da budem na konju, da imam krila, da budem prikazana u jednom džinglu kao beli anđeo koji pokazuje prstom put - to je za džingl "Prst sudbine". Zatim da budem na konju u belom sa maskom kao superheroina. Ta moja belina na konju simbolizuje džingl "Kaži slobodno bez ustručavanja", simbolizuje slobodu - ispričala je Jovana za Republiku, i nastavila:

- Treći džingl je rađen u streljani i zove se "Pravo u metu". Ja pucam već godinama i to radim fantastično, nikad ne mašim centar, i danas sam ispucala bolje nego bilo koji specijalac.

- Svaki džingl ima svoju poruku, beli anđeo ima poruku slobode, a i moja belina na konju je poruka slobode. Mislim da moramo da radimo na tome da bude što više slobode misli, govora, osećana i ljubavi. I ovde jeste moja poruka uoči svega ovoga što se dešava i sa Evroprajdom da čovek bude slobodan da voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading