I profesionalci imaju tremu: Aleksandra izvela Nadicu na scenu, ona zaboravila tekst pesme! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Ademov zapevala na nastupu Aleksandre Radović.

I profesionalci imaju tremu: Aleksandra izvela Nadicu na scenu, ona zaboravila tekst pesme! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Aleksandra Radović i Nadica Ademov

Aleksandra Radović već godinama važi za jedan od najboljih vokala na ovim prostorima ali i za nekoga ko ima izuzetno visoke muzičke kriterijume te su retki oni koji su imali priliku da sa njom podele scenu, a upravo se to desilo nedavno Nadici Ademov.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Nadica Ademov na nastupu Aleksandre Radović

Mlada zvezda sedela je u publici na koncertu starije koleginice, kada ju je ova sa bine pozvala da zajedno otpevaju njenu pesmu „Ljubavi moja“. Iako ima iza sebe iskustvo dugo već deceniju, i važi za jednog od najvećih profesionalaca i najtraženijih pevačica, čak je i Nadica bila zbunjena pa je pomešala tekst, ali se i to publici dopalo pa ju je naradila ogromnim aplauzom.

- Aleksandra Radović je jedna od mojih omiljenih pevačica, toliko da je prva pesma u mojem prvom pojavljivanju na Zvezdama Granda bila „Čuvam te“. Mi smo se pozdravile još kada je došla ali nisam očekivala da će me pozvati da izađem na binu tako da sam se zbunila i moram priznati i da sam imala malu tremu. Ali svakako sam uživala u čitavoj večeri a posebno u tom trenutku jer znam da ona i kao umetnik i kao pedagog ima izuzetno visoke muzičke kriterijume, tako da je njemn poziv za mene svojevrsno priznanje. A vidim i da su komentari na naše zajedničko pevanje fantastični te znači da se to i drugima dopalo – rekla je Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading