Dragana Kosjerina privlači veliku pažnju javnosti, a sada je otkriveno njeno POREKLO i životni put do uspešne voditeljke!

Autor:

Zabava

10.09.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina se sa pet godina doselila u Beograd.

Dragana Kosjerina privlači veliku pažnju javnosti, a sada je otkriveno njeno POREKLO i životni put do uspešne voditeljke!

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Kosjerina jedna je od naših najlepših i najpoznatijih TV voditeljki, a svoj put televizije i malih ekrana nalazi zahvaljujući producentu Savi Jovanoviću koji ju je ohrabrio da konkuriše za lice na jednoj sportskoj televiziji na kojoj radi od 2011. do 2014. godine, kada prelazi na Radio-televiziju Srbije (RTS).

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Kosjerina

Od 2011. godine je radila kao uredik i voditelj emisije o sportskim aktuelnositma koja se emitovala svakog dana uživo, a 2014. godine dobija poziv i poslovnu ponudu koju prihvata i postaje deo Zabavnog programa RTS-a, ali radi i u Sportskoj i u Zabavnoj redakciji. Tri godine je vodila Jutarnji program, a od 2018. do 2020. godine je bila jedna od voditelja Beovizije.

Republika

Foto: E-stock

Dragana Kosjerina voditeljka

Rođenda je 1987. godine u Sarajevu, a u Beograd se preselila sa svojih 5 godina, dok sa 17 počinje da se bavi manekenstvom. Neostvarena želja joj je da bude stomatolog, ali bez obzira na to, prvi izbor joj je bio Filozifski fakultet, odsek psihologija koji nije završila, dok je Fakultet za kulturu i medije uspešno završila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
J. J Astor

11.09.2022 07:04

Ona uopšte nije lepa, može biti samo lepa Smrdijancima koji su divljaci.. I ne razumeju se u lepotu