Stanija GRUDIMA ometala navijaće na Marakani! Napravila potpuni HAOS na tribini, od starletinog izgleda može SRČKA da strefi! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2022

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević u izazovnom izdanju bodrila Crvenu Zvezdu.

Stanija GRUDIMA ometala navijaće na Marakani! Napravila potpuni HAOS na tribini, od starletinog izgleda može SRČKA da strefi! (FOTO)

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

Crvena Zvezda sinoć je doživela poraz od Monaka, a rezultat od 0:1 razočarao je mnoge, ali oni koji su sinoć bili na Marakani, malu utehu su našli u prizoru na tribinama.

Naime, starleta Stanija Dobrojević pratila je utakmicu sa tribine sa svojim bratom, a koliko god da je baklji bilo upaljeno i užarena atmosfera, Stanija je bila vrelija. Ona se pojavila golog stomaka i minijaturnog topa, koji jedva da je prekrio njene bombastične grudi. 

Na tribini je nastao potpuni haos kada se pojavila, a sudeći po snimcima i fotografijama, navijači su veći deo utakmice gledali u nju i njene ogromne obline nego u utakmicu. Stanijini silikoni su sve veći i veći, pa ih je nemoguće neprimetiti, tako da nije isključeno i da su igrači Crvene Zvezde sa terena ugledali dve nauljene lopte koje su im u potpunosti skrenule misli sa igre i dekoncentrisali.

Sve u svemu, Stanija bolje da se više ne pojavljuje na utakmicama, jer osim na rezultat, njen izgled može da utiče i na zdravlje igrača i navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

09.09.2022 08:00

Ovo je notorna budala i droca