NIKAD NIKOME DA SE NE DESI OVA BOL: Vesna Dedić skrhana bolom zbog teškog gubitka

Autor:

Zabava

07.09.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Dedić oglasila se putem društvenih mreža i uputila poslednji pozdrav tragično nastradalom sportisti.

NIKAD NIKOME DA SE NE DESI OVA BOL: Vesna Dedić skrhana bolom zbog teškog gubitka

Foto: Printscreen Youtube Grand Online

Spisateljica i voditeljka Vesna Dedić oglasila se putem Instgarama povodom tragične smrti crnogorskog automobiliste Nikole Asanovića, koji je stradao u 28. godini u saobraćajnoj nesreći.

Vesna je, slomljena od bola, uputila Nikoli posldnji pozdrav, a njegovim neutešnim roditeljima, sa kojima je, kako kaže, delila najlepše trenutke,  uputila reči podrške u najtežim trenucima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)


- Poslednji pozdrav Nikoli Asanoviću, rekorderu brojnih staza, višestrukom državnom šampionu, osvajaču trofeja na evropskim takmičenjima... Nikom nikad da se ne desi ova bol koju delimo sa Kaćom i Goranom svi mi koji smo sa celom porodicom Asanovic delili najlepše trenutke naših života na Pržnom, pratili te kako odrastaš i navijali za tebe. Počivaj u miru Nikola, gde god da si odneo zauvek Kaćinu lepotu I Goranovu hrabrost.❤ - napisala je Vesna uz fotografiju tragično nastradalog sportiste.

Podsećamo, dvadesetosmogodišnji automobilista Nikola Asanović iz Podgorice poginuo je u utorak oko 15.40 sati, u udesu u mestu Obzovica, na magistralnom putu Cetinje - Budva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milan

07.09.2022 19:55

Da li je poginuo na motoru ili u kolima,to ostaje nepoznanica

Aleksa

08.09.2022 03:57

U rubrici ZABAVA 💪🏻