Ko je momak iz spota Željka Mitrovića? Pored Kike Đukić i on je osetio GNEV UVREDA Bake Praseta: "On je bolestan, impotentan je" (FOTO)

Autor:

Zabava

06.09.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored mlade jutjuberke Kike Đukić, Baka Prase imao je još svojim onlajn žrtvi, a ovo je momak koji je takođe osetio njegov gnev uvreda.

Ko je momak iz spota Željka Mitrovića? Pored Kike Đukić i on je osetio GNEV UVREDA Bake Praseta: "On je bolestan, impotentan je" (FOTO)

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen

Drama vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase ne jenjava. Nakon što je Željko najavio dokumentarac o Iliću, koji će se emitovati u četvrtak u 20 časova na televiziji Pink, objavio je pesmu kojom je najavio samo ono što će se naći u kratkometražnom filmu o jutjuberu. 

 

 

- Ono što će biti u dokumentarno filmu, koji radim zato što mislim da kriminal na internetu i iživljavanje nad maloletnicama. Rešio sam da napravim film koji bi pokrenuo, pokušavamo da nađem,o i sa Guglom rešenje za iživljavanje nad maloletnicima i uticaj na njihov razvoj preko interneta. U tom filmu će biti dokazi o njegovom ne plaćenom porezu, ljudi koji su mu davali keš, kakvu imovinu ima. Naravno da ćemo se baviti razlozima zašto se Kika ubila. Ko je navukao na drogu, ko je navukao na kokain, sa sve sagovornicima i očevicima. Proćićemo kroz sve okolnosti za njegovo seksualno druženje sa maloletnicama, to će biti velika tema - rekao je Željko i dodao:

- U četvrtak u 20h je premijera tog filma! Pa sve do prenošenja polnih bolesti, radi se o Nataši Š. da ne govorim prezime. Inače, kod Kike, ja mogu da najavim, rekli su da je Kikina majka branila Baku praseta, e pa, videće šta ona zaita misli o njemu. Imamo i njegove gej afere isto sa očevicima. Ako on bude rekao za nešto da je laž, možemo odmah da idemo na detektor istine. Mislim da je mnogo važnije od toga, da tužilaštvo počne da radi svoj posao, ukoliko ne počne, mi ćemo ih svaki dan podsećati. Taj drveni predmet može samo za sebe upotrebi! 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Željko Mitrović i Baka Prase

 

Veliku pažnju privukao je mladić koji se našao u spotu pesme o Baki Prasetu, a mi smo odlučili da otkrijemo o kome se radi. U pitanju je momak Nikola Jovanović, poznatiji kao Nikola Čoeče. 

On je pre nekoliko godina isto kao i mnoge druge osobe prošao kroz gnev Bake Praseta i kroz turturu preko interneta. Ilić je nekoliko klipova objavljivao o Nikoli, sve vreme nipodištavajući i vređajući njegov lik i delo. 

- On ima duks, i ima preko prsluk, a pazi... Vruće je... Gledajte vi tu teleću facu! - rekla je Bakina drugarica Petra, koja je pokušala da omalovaži način oblačenja Jovanovića, na šta je Ilić reagovao:

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Ko je momak iz spota Željka Mitrovića?

 

- Možda nema centralno grejanje! Lik ima šizofrena cepanja! On je impotentan! Ovaj lik je bolestan! Lik ima tikove, mogao bi da prođe kao osoba sa inveliditetom, da dobije kartu u bioskopu! Bolestan je, bolestan! -  bili su samo neki od komentara i uvreda koje je Baka izneo na Nikolin račun. 

Kika nije jedina žrtva Bake Praseta!

Kristina Kika Đukić izgubila je život u ranim dvadesetim godinama, a tada se još spekulisalo da je jedan od ključnih razloga upravo jutjuber Bogdan ilić (Baka Prase). On je nedeljama vršio onlajn maltretiranje mlade Kike, pozivajući svoje sledbenike da odlaze na njene društvene mreže i ostavljaju joj najodvratnije komnetare koje možete i zamisliti. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Kristina Đukić i majka Nataša Đukić

 

Da li je jutjuber svestan grehova koje izgovara, budući da se krije iza oca Nenada Ilića, za kog se zna da je svešteno lice, procenite sami kroz sva njegova (ne)dela. 

BONUS VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=7zpKyxBiY8I

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading