Mitrović ispunjava obećanja, uradio DISSTRACK! Baki Prasetu neće biti dobro, spreman i DOKUMENTARAC: ''Sve o DŽIBEROVIM GEJ AFERAMA''! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović žestoko udario na Baku Praseta.

Mitrović ispunjava obećanja, uradio DISSTRACK! Baki Prasetu neće biti dobro, spreman i DOKUMENTARAC: ''Sve o DŽIBEROVIM GEJ AFERAMA''! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Kao što je i obećao Željko Mitrović je objavio distrack o Baki Prasetu, a sada je najavio i dokumentarni film o jutjuberu.

- Ovaj distrack je samo najava dokumentarnog filma o Baka Prasetu koji će se premijerno emitovati u četvrtak u 20 h na televiziji Pink! Sve o džiberovim gej aferama kako je dobio Lamba i koji ledjni deo tela je morao da seksualno ponudi za Lamba, zasto je kriv za Kikinu smrt, na koji način je na prevaru silovao devojčicu od 14 godina, iskazi svedoka i očevidaca, zašto je namerno prenosio polne bolesti, kad se upoznao sa Veljom Nevoljom i koliki je reket plaćao, zasto pičkica nije prijavio policiji i kako se ponasao dok je bio gepekovan! Cetvrtak u 20 h samo na televiziji Pink! See u!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading