Emina Jahović je POBEGLA od kuće i MALOLETNA se UDALA za njega! Evo kako izgleda pevačicin PRVI MUŽ! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović se sa 17 godina udala prvi put.

Emina Jahović je POBEGLA od kuće i MALOLETNA se UDALA za njega! Evo kako izgleda pevačicin PRVI MUŽ! (FOTO)

Foto: ATA Images

Emina Jahović se pre Mustafe Sandala udavala već jednom i to kao maloletna. Imala je samo sedamnaest godina, a brak je potrajao čitavih šest meseci.

Republika

Foto: ATA Images

Emina Jahović

Naime, pevačica je bila udata za Aladina Đulovića, svog sugrađanina iz Novog Pazara. On je bio njena prva ljubav, zbog koje je pobegla od kuće, a na venčanju je bila u venčanici i ošišana do glave.

- Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar ipo. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija - rekla je jednom prilikom Emina, prenosi Stori.ć

Republika

Foto: Printscreen/instagram

Aladin Đulović

Aladin je biznismen, koji sada ima suprugu i srećan brak, a iako nikada nije komentarisao brak sa Eminom, to je radio njegov otac.

- Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading