Bila je najpoznatija devojka devedesetih, a onda je sve OSTAVILA i otišla u Ameriku! Evo kako sada izgleda i šta radi Sani Armani! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sani Armani ima svoj biznis u Americi.

Bila je najpoznatija devojka devedesetih, a onda je sve OSTAVILA i otišla u Ameriku! Evo kako sada izgleda i šta radi Sani Armani! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/sandraskovic

Jedna od najpoznatijih devojaka devedesetih godina zasigurno je Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani. Bila je manekenka i devojka iz ''Pinkovih'' džinglova, a potom i voditeljka.

 

 

Sa fudbalerom Nikolom Lazetićem ima sina Luku, ali brak nažalost nije potrajao. Ipak, nakon kraha, Sandra je odlučila da se posveti fakultetu, te je diplomirala produkciju, a onda ju je posao odveu u Kaliforniju, gde je otišla da bude deo tima nove serije.

Međutim, sve je stalo zbog koronavirusa, što Sandru nije sprečilo da započne novi biznis, te je tako postala agent za prodaju i izdavanje luksuznih nekretnina i to u okviru prestižnog brenda „Nest Seekers International“, sa sedištem na Beverli Hilsu.

 

 

Iako ima 42 godine, Sandra izgleda isto onoliko dobro kao sa dvadeset, te joj i mnogo mlađe od nje mogu pozavideti na izgledu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading