Potresna ISPOVEST Ivane Peters! Pevačica progovorila o teškoj BOLESTI, dve operacije i dugoj borbi za POTOMSTVO!

Autor:

Zabava

02.09.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Peters godinama se borila da ostane u drugom stanju.

Potresna ISPOVEST Ivane Peters! Pevačica progovorila o teškoj BOLESTI, dve operacije i dugoj borbi za POTOMSTVO!

Foto: ATA Images

Pevačica Ivana Peters, godinama je vodila tešku bitku za potomstvo, da bi konačno 2006. godine dobila ćerku Saru i tako dokazala da ništa nije nemoguće kada se nešto dovoljno želi.

- Moj primer je pravi dokaz toga! Pre vantelesne oplodnje imala sam dve teške operacije. Suprug Aleksandar je znao za moje zdravstvene probleme, tako da je od samog početka bio uz mene - ispričala je Ivana koju je doktor proglasio medicinskim fenomenom, a ona je svim ženama imala da poruči samo jedno:

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Peters o borbi za potomstvo

- Zaista bih želela da poručim svim ženama da ne odustaju od vantelesne oplodnje. Meni se posrećilo iz prvog puta i mogu samo da zamislim kako je onima kojima se to odmah ne desi. Ali ako ja sa teškom istorijom bolesti nisam odustala, onda su čuda zaista moguća i rezultat koji na kraju dobijete zaista nema cenu - rekla je pevačica, prenosi Stori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading