Isplivao STARI SNIMAK Ksenije Pajčin: Krila je STRASNU VEZU sa našim FOLKEROM, a ovako je reagovala na PITANJA o njemu (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.09.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično nastradala pevačica nije želela da javno govori o romansi sa našim folkerom.

Isplivao STARI SNIMAK Ksenije Pajčin: Krila je STRASNU VEZU sa našim FOLKEROM, a ovako je reagovala na PITANJA o njemu (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Ksenija Pajčin bila je jedna od naših najlepših pevačica, a njenom šarmu nije odoleo ni Aca Lukas, koji je godinama nakon njene tragične smrti u svojoj knjizi otkrio detalje njihove romanse.

Kako je istakao, njihova veza je bila puna strasti, međutim, Ksenija u javosti nije želela da prizna da su bili zajedno.

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin

 

Na internetu se sada pojavio stari snimak Ksenije Pajčin iz jedne emisije u kojoj je gostovala, a u kojoj je, na pitanje jednog od gledalaca da li je istina da je u vezi sa Lukasom, kao iz topa odgovorila da to nije istina.


- Ne! Ne postoji ta veza. Nemoguća misija! - rekla je kroz osmeh Ksenija tada.

Podsećamo, Aca Lukas je u knjizi u kojoj je izneo sve najintrigantnije detalje iz svog života, govorio i o odnosu sa pokojnom pevačicom, tvrdeći da su živeli zajedno punih godinu dana.

Foto: ATA Images

Aca Lukas

 

- Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa' - samo je deo onoga što je Lukas naveo u knjizi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading