Lidija Vukićević GOLA, zadnjicu prekrila peškirićem, a CICE na izvolte: Glumica zapalila društvene mreže vrućom slikom!

Autor:

Zabava

31.08.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević šokirala je sve izgledom!

Lidija Vukićević GOLA, zadnjicu prekrila peškirićem, a CICE na izvolte: Glumica zapalila društvene mreže vrućom slikom!

Foto: Instagram.com

Atraktivna glumica Lidija Vukićević (60) ne prestaje da oduševljava sve pred sobom vitkom linijom na pragu sedme decenije.

Iako smo je viđali u provokativnim izdanjima, sada je na društvenim mrežama "isplivala" njena fotografija u toplesu, a na zadnjici je imala samo peškir.

Naime, Lidija je odlučila da se podvrgne jednom estetskom tretmanu koji preoblikuje telo, a tom prilikom je nastala fotografija zbog koje su mnogima popadale vilice.

Republika

Foto: Instagram.com

Lidija Vukićević gola

Komentari na račun njenog izgleda su se nizali, a mnogi kažu da izgleda "brutalno" i da joj mnogo mlađe koleginice mogu pozavideti na izgledu.

- "Koliko si zgodna, svaka ti čast" "Lidija, ti ne stariš, izgledaš sve mlađe i mlađe" "Želim i ja ovako da izgledam" "Trebale bi mnoge žene da se ugledaju na tebe" "Kakva figura, ovo je brutalno" - bili su samo neki od komentara. 

Republika

Foto: ATA Images

Lidija Vukićević slike

Podsetimo, Lidija je svojevremeno ispričala za urnebesnu situaciju koja se odigrala tokom jednog porodičnog ručka. Naime, Lidija je ispričala da se kao klinka ošišala poptuno na ćelavo, a danas je njena kosa njen zaštitni znak. 

– Kada sam bila klinka sedeli smo za ručkom i mama mi kaže, „hajde više uradi nešto sa tom kosom“, i ja odem u kupatilo i ošišam se do glave. Kad me videla žena se šokirala, nije mogla da veruje šta sam uradila – rekla je glumica, prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Srb

01.09.2022 11:07

Vala jeste brutalno. Neukusno. Ni fotošop tu ne pomaže.

istocnik

01.09.2022 11:30

Седи мала на студен камичку...