Ko je Tihana Lazović? 12 godina MLAĐA glumica koja je osvojila srce Baneta Trifunovića! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je supruga Branislava Trifunovića.

Ko je Tihana Lazović? 12 godina MLAĐA glumica koja je osvojila srce Baneta Trifunovića! (FOTO)

Foto: instagram.com/tihanalazovich

Tihana Lazović

Glumac Branislav Trifunović i njegova 12 godina mlađa partnerka, takođe glumica Tihana Lazić juče su nakon tri godine veze izgovorili sudbonosno ''DA''. Njih dvoje su se upoznali na snimanju serije ''Tajkun'', a ljubav se desila na prvi pogled.

Republika

Foto: instagram.com/tihanalazovich

Tihana Lazić i Branislav Trifunović

Tihana je rođena 1990. godine u Zadru gde je završila osnovnu i srednju školu, a Akademiju dramskih umetnosti je završila u Zagrebu, a kako je svirala klavir, neostvarena želja joj je da bude pianistkinja. Inače, deo je benda ''Tihana i tatini sinovi''.

Važi za jednu od najpopularnijih mladih glumica, a svoj talenat je pokazala u serijama ''Novine'' i ''Tajkun'', kao i u "Područje bez signala".

- Nastojim svim silama da odvojim profesionalni od privatnog života. Neda Arnerić mi je govorila: 'Ovaj posao puno daje, ali puno i uzima. Čuvaj se, ne daj da te potroši.' U Beogradu mi se najviše sviđaju ljudi, i to takozvani mali, obični: taksisti, radnice u dućanima, prolaznici na ulicama. Vrlo su neposredni, opušteni, otvoreni, dok su u Zagrebu svi nekako stegnuti. Ovde me ljudi više prepoznaju na ulicama, čak mi se sviđa i nadimak koji sam dobila - srpska snajka - rekla je Tihana jednom prilikom za medije, a Trifunović je svojevremeno otkrio kako je došlo do ove ljubavi:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Branislav Trifunović

- Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u ‘Božidarcu’ i trebalo je da sa njim idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikada ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako - rekao je glumac.

- Mi smo zajedno. Ona ima svoje poslove. Upravo je u Zagrebu završila snimanje serije „Područje bez signala“ Dalibora Matanića, sledećeg meseca putuje u Italiju da radi jedan film, zatim je u Crnoj Gori očekuje drugi. Naš posao je takav, danas ste ovde, sutra na nekom drugom mestu. Ali kad znate da ste u sigurnim rukama i da vas onaj drugi čeka, nije nikakav problem što se nećete viđati neko vreme. I uvek postoji opcija da odete kod njega na set. Jednostavno drugačije ne možemo da funkcionišemo. Godinama sam sumnjao i da su veze između dvoje glumaca moguće, jer je uglavnom jedno od njih nezadovoljno, posebno kada nisu u ravnopravnom položaju. To se naročito odnosi na žene, pošto za glumice generalno ima mnogo manje posla, dobre uloge pišu se najčešće za muškarce. Međutim, mi nemamo tih problema, niti ćemo ih imati, čini mi se. Znamo šta hoćemo od sebe. Što se posla tiče, ukus nam je sličan, volimo da gledamo iste stvari i razumemo ih na isti način - ispričao je Bane jednom prilikom.

Inače, Tihana je veoma istaknuta mlada glumica, koja je za svoju prvu ulogu u filmu ''Šuti'' dobila ''Zlatnu arenu'', dok je drugu ''Zlatnu arenu'' dobila za najbolju glumicu u filmu ''Zvizdan''. 2016. godine bila je predstavljena na Berlinaleu u Berlinu, u sklopu projekta European Shooting Stars, gde se predstavljaju mlade nade evropskog glumišta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading