Vesna Zmijanac napisala TESTAMENT? Luksuzne nekretnine ostavlja ćerki i unukama, a kuću na Bukulji Nikolija će deliti SA NJIM!

Autor:

Zabava

16.08.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica je mislila na sve članove porodice.

Vesna Zmijanac napisala TESTAMENT? Luksuzne nekretnine ostavlja ćerki i unukama, a kuću na Bukulji Nikolija će deliti SA NJIM!

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac

Legendarna pevačica Vesna Zmijanac nedavno se sastala sa advokatom kako bi podelila nasledstvo, koje uključuje četiri stana, kuću, dva automobila i podeblji bankovni račun.

Vesna je, kako piše Informer, tom prilikom napisala testament, u kom stoji da će njene unuke Rea i Hana dobiti po jedan stan u Beogradu, dok će njenoj ćerki, ali i zetu, pripasti dobar deo skupocenih nekretnina.

Foto: Leteci

Vesna Zmijanac

 

- Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je ćerki, unukama, ali i zetu - priča dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, pevačica se trudila da obezbedi ćerku, ali i unuke.

- Vesna živi u jednom stanu u Beogradu, dok je druga dva kupila da bi ih izdavala. Onaj u kome živi prepisala je ćerki Nikoliji! On je najveći od tri i na najboljoj je lokaciji, pošto se nalazi u Kneza Miloša. Platila ga je čak 400.000 evra! Druga dva su takođe u Beogradu, samo su malo manja, ali luksuzno opremljena. Njih je ostavila unukama Rei i Hani, svakoj po jedan. Nikoliji je takođe pripao i stan u Atini u kom je živela tokom studija u Grčkoj - kaže sagovornik za Informer.

Foto: printscreen/instagram/ ATA images

Nikolija Jovanović i Relja Popović

 

On dodaje da Vesna nije zaboravila ni zeta Relju, kog obožava i gleda kao sina!

- Mnogima zvuči neverovatno, ali ga je uključila u testament. Njih dvoje su se poslednjih godina baš zbližili, jer on često dolazi u kuću na Bukulji i pomaže joj. Vesna mu skuva domaći ručak, pa onda ćaskaju, sređuju dvorište... Nikolija i on će deliti kuću i imanje na Bukulji, kao i svu njenu pokretnu imovinu, uključujući dva automobila. Njima će pripasti i poveća suma novca, koju je Vesna uštedela i nalazi se na njenom bankovnom računu. Čak ni njeni najbliži ne znaju o kojoj je sumi reč, jer to krije - priča izvor.

BONUS VIDEO:
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading