Skinula se Romana Panić (47): Pevačica pokazala VRELO TELO u mini bikiniju, mamila uzdahe svih muškaraca! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romana Panić se skinula na plaži i pokazala telo u mini bikiniju!

Skinula se Romana Panić (47): Pevačica pokazala VRELO TELO u mini bikiniju, mamila uzdahe svih muškaraca! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačica Romana Panić (47) odlučila je da vrele letnje dane provede u Boki kotorskoj, gde se već danima unazad odmara i prikuplja energiju za nastupe. Međutim, fotografije koje je Romana objavila, izazvale su lavinu komentara. 

Naime, pevačica se skinula u izazovni kupaći kostim, koji je isticao njenu figuru, kao i zadnjicu. Bujnim grudima mamila je uzdahe svih prisutnih na plaži. 

 

Podsetimo, nedavno je gostovala u emisiji ,,Premijera", pa je progovorila o ljubavnim planovima. Budući da Romana retko kada, gotovo nikada ne govori o ljubavnim izborima, ovog puta nagovestila je da li priželjkuje novu ljubav. 

- Uvek poželim dobro zdravlje i dobru energiju, da budem radosna, mada je teško u ovim vremenima ostati normalan, svoj i zdrav. Prisutni su razni strahovi, moj savet je da ljudi pokušaju sami sebe da leče, naravno da sam za vakcinaciju. Ali sebe treba da hranimo dobrom duhovnom hranom kako bismo sve ovo izgurali - priča Romana i otkriva da li su spekulacije da se udaje istinite:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Romana Panić Premijera

 

- Mislim da će ova godina biti dosta dobra za mene, ušla sam u neku predivnu fazu života. Dosta sam radila i srela sam svog prvog saradnika, svog prvog producenta i zbog toga sam presećna jer sam oduvek verovala da on najbolje za mene piše. Radujem se nekim novim stvarima. Znaš da mi pevačice ne volimo da pričamo o ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Laza

11.08.2022 14:21

Ima li tamo bankomata?