Goca Tržan iznela NEPOZNATE DETALJE o Sneki! Ovo joj NIKADA neću zaboraviti!

Autor:

Zabava

09.08.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan progovorila je o svojim počecima i koliku je ulogu u svemu igrala Sneki Babić.

Goca Tržan iznela NEPOZNATE DETALJE o Sneki! Ovo joj NIKADA neću zaboraviti!

Foto: e stock/Caslav Vukojcic/e-stock/S. KOSTIĆ

Goca Tržan je svoju karijeru započela kao deo čuvene grupe ''Tap 011'', a tog perioda se uvek rado seti. Iako su bili veoma popularni i uspešni, za taj uspeh su morali da se mnogo trude, a kako kaže, u njih je posebno verovala Snežana Babić Sneki, sa kojom si ušli po turnejama

- Ono što ljudi ne znaju je da je naša prva turneja, još pre izdavanja albuma, bila sa Sneki 1994. godine. Ona je imala tada srpsku turneju i prošli smo sa njom svaku halicu u Srbiji i još tada nas je najavljivala kao budući najbolji bend. Nikada neću to zaboraviti, po onim hladnim salama smo išli. Bilo smo klinci, oko 19, 20 godina smo imali. Dobijali smo čak i neke dnevnice, bili smo oduševljeni. To nam je bila prva turneja i tu smo se kalili - ispričala je Goca u jednoj emisiji, gde je priznala i da se sve promenilo u toku noći:

Republika

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Goca Tržan o grupi ''Tap 011'' i Sneki Babić

- Onda smo počeli da idemo na televizije i posle nekoliko meseci sam zaradila toliko novca da sam mogla da se vozim taksijem, polažem vozački ispit i kupim sebi auto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading