"Ukrali su mi ženu" Marko Miljković zabrinuo zbog SNIMKA sa Đoganijevom: Lunu odvodi misteriozni muškarac na GLISERU! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković zabrinuo svoje fanove zbog objave o Luni Đogani!

"Ukrali su mi ženu" Marko Miljković zabrinuo zbog SNIMKA sa Đoganijevom: Lunu odvodi misteriozni muškarac na GLISERU! (FOTO)

Foto: Republika

Bivši zadrugar Marko Miljković na Instagram profilu zabrinuo je fanove, zbog objave na kojoj je pokazao da misteriozni muškarac vozi na gliseru njegovu suprugu i pevačicu Lunu Đogani

 

Podsetimo, Luna i Marko odlučili su da spakuju kofere i odu na još jedno letovanje, gde će se odmoriti. Vrele letnje dane svakodnevno dele sa svojim pratiocima na Instagramu, a ovaj snimak zabrinuo je Miljkovićeve pratioce. 

- Ukrali su mi ženu, papa - napisao je Miljković. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Miljković Instagram story

Podsetimo, Atina Ferari nedavno je pokušala da uništi brak Marka i Lune, tvrdeći da je on bio sa starletom intiman, ali to joj nije pošlo za rukom. Luna i Miljković pokazali su da su istrajni u njihovom braku i da ih ne može niko poljuljati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Željko

08.08.2022 19:24

Šta je ovo? Svuda Džogani.

Dušan

09.08.2022 09:56

Prosjaci sa interneta.