Brat Vojina Ćetković je NEVIĐENI FRAJER: Devojke lude za njih, a sad se pojavio u javnosti! Mićalovićkina poruka raznežila sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojin Ćetković pokazao brata!

Brat Vojina Ćetković je NEVIĐENI FRAJER: Devojke lude za njih, a sad se pojavio u javnosti! Mićalovićkina poruka raznežila sve! (FOTO)

Foto: youtube prinstcreen

Vojin Ćetković

Vojin Ćetković važi za jednog od najboljih srpskih glumaca koji se trudi da svoju privatnost drži podalje od radoznalih pogleda, i to mu često polazi za rukom. Porodicu zaštitnički čuva od svakoga ko želi da sazna nešto više i zaviri u njihovu intimu.

Ipak, nedavno je na Instagramu osvanula fotografija njegovog mlađeg brata Bojana koji i dalje živi u Kruševcu. Kao i Vojin, obožava u glumu i pozorište, ali je izabrao nešto drugačiju profesiju. On je, naime, zaposlen je u Kruševačkom pozorištu kao organizator.

Republika

Foto: Instagram.com

Vojin Ćetković sa bratom Bojanom Ćetkovićem

 

Osim što dele ljubav prema glumi, Vojin i Bojan imaju i isti hobi, a to je pecanje za koje se interesuju još od detinjstva.

Republika

Foto: Instagram.com

Sloboda Mićalović i Bojan Ćetković

 

 

Iako se brat Vojina Ćetkovića retko pojavljuje u javnosti, nedavno smo imali prilike da vidimo kako on izgeleda, ni manje ni više nego zahvaljujući Slobodi Mićalović koja je objavila zajedničku fotografiju, uz potpis: “Moj najbolji dever”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading