SKINUO SE MILAN KALINIĆ (49): Glumac na JAHTI pokazao telo, devojke odlepile za njim, ove PLOČICE se ne viđaju svaki dan!

Autor:

Zabava

06.08.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kalinić objavio je fotku koja je izazvala burne reakcije kod njegovih pratilaca.

SKINUO SE MILAN KALINIĆ (49): Glumac na JAHTI pokazao telo, devojke odlepile za njim, ove PLOČICE se ne viđaju svaki dan!

Foto: Youtube printscreen

Proslavljeni srpski glumac Milan Kalinić već godinama je uspešan golman nižerazrednog fudbalskog kluba Poštar 1930. Na golu je praktično nepobediv i sastavi čak i deset mečeva da mu se mreža ne zatrese. 

 

Popularni glumac i voditelj izuzetno je požrtvovan igrač. Sada je, međutim, odbranu podigao i na viši nivo. Naime, pokušao je da odbrani gol i na jahti i napravio takvu vratolomiju da bi mu pozavideli i najveći holivudski akcioni junaci. 

 

 

- Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu i po dana, posle čega smo odlučili da uspemo. Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka, taj laže jer to nije moguće. Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga. Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavan i šarmantan - rekla je najpre Sandra za "Gloriju" .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading