TEZGE JOJ VAŽNIJE OD ŽRTVA "OLUJE": Tina Ivanović peva ustašama, pa preti Srpskom telegrafu (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne gleda datume kad tezgari, poručio je pevačicin suprug i menadžer Zvezdan Anđić

TEZGE JOJ VAŽNIJE OD ŽRTVA "OLUJE": Tina Ivanović peva ustašama, pa preti Srpskom telegrafu (FOTO)

Foto: youtube printscreen/RED TV

Pevačica Tina Ivanović i njen suprug i menadžer Zvezdan Anđić prete Srpskom telegrafu zbog teksta o tome kako je naša folkerka na dan kada se obeležava "Oluja" pevala u Livnu, koje je još od Drugog svetskog rata poznato kao ustaško mesto. 

Foto: Instagram printscreen

 

Pored toga što Tina i Zvezdan ne mare za najtragičniji događaj u novijoj istoriji, kada je iz Hrvatske prognano više od 250.000 Srba, dok je više od 1.700 ubijeno i nestalo, što su dokazali i kada su na godišnjicu zakazali nastup na mestu zločina, oni optužuju naš list, koji je preneo da Ivanovićeva zabavlja Hrvate, dok srpska nacija tuguje.

Foto: Instagram /Tina Ivanovic

 

- Ko meni jamu kopa, sam će u nju upasti! Vidimo se na sudu, mišu mali! Znam ko stoji iza ove hajke na mene. Samo nek ti bog vrati po zasluzi - počela je da preti i kune Tina putem Instagrama, dok je njen suprug zvao redom naše novinare.

- Niko ne gleda datume kad tezgari! Mi pevamo ljudima, bila je omladina, vi huškate ljude na ovakve stvari. Sad svi napadaju Tinu - govorio je Zvezdan besno, potpuno zanemarujući i omalovažavajući činjenicu da je Tina na dan "Oluje" pevala u Hrvatskoj, iz koje su proterani Srbi, a kada je naš novinar pokušao da mu objasni da smo preneli ono što je sama objavila na društvenoj mreži, te da smo je zvali i za komentar, još više se razbesneo i počeo da preti:

- Spavala je kada ste zvali! Kad me vidiš, da me zaobilaziš! Slučajno nemoj da mi priđeš, biće svašta!

U jednom od poziva Anđić je tvrdio da njegova žena uopšte nije pevala na pomenutom mestu iako je najavljivala nastup objavljujući plakat s datumom, a zatim postavljala i instastorije iz kluba. 

Podsećanja radi, brojni hrvatski pevači koji učestvuju u proslavi "Oluje", odnosno, kako to Hrvati zovu, Dana pobede, nailazili su na osudu srpske javnosti i publike iz Srbije, u kojoj nisu gadljivi na pare, već tezgare i zarađuju ogromne sume novca. Van pameti je da naši pevači baš na taj dan dođu mečki na rupu i još od sebe prave žrtvu, što su, pevajući zločinačkim potomcima, pogazili po stvarnim srpskim žrtvama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maria

07.08.2022 07:40

Ne znace ti nista nasi umoreni i pobijeni Srbi samo zato sta su Srbi!?! Zato i ne pamtis datume, ne gledas datume jete se to ne ndotice.A kako je nama cije su porodice stravicno stradale u dva navrata?!?Mogla si makar reda radi da osudis takav zlocin i u znak pijeteta da njihovim krvnicima ne pevas.Zar je za tebe novac vredniji od zivota drugih ljudi?Ja, potomak tih mucenika, kazem da si i mene povredila a ni rec izvinjenja makar nisam cula do sada.Sram da te bude ako srama imas!