SEVIČKA UŽIVA U LUKSUZU: Ana za četiri sata potrošila 3000 evra!

Autor: Melina GVERO

Zabava

03.08.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević je sa suprugom odlučila da se počaste, pa su otišli na jednu luksuznu plažu na kojoj je nedavno boravio Novak Đoković

SEVIČKA UŽIVA U LUKSUZU: Ana za četiri sata potrošila 3000 evra!

Foto: ATA Images

Ana Sević

Ana Sević trenutno sa suprugom Danijelom boravi u Crnoj Gori, gde je navodno za samo četiri sata potrošila 3.000 evra.


Naime, pevačica je s mužem, ćerkama i sinom odsela u hotelu u Budvi, ali je bračni par rešio da decu ostavi dadiljama i ode na luksuznu žurku u Portonovom.

Foto: instagram.com/anasevicofficial

Ana Sević sa mužem Danielom

 

- Ana i Daniel su odlučili da se počaste! Otišli su na jednu luksuznu plažu na kojoj je nedavno bio i Novak Đoković - rekao je izvor i dodao:


- Uživali su u skupom vinu, azijskoj hrani i dobroj muzici i to zadovoljstvo ih je koštalo čak 3.000 evra - priča izvor blizak pevačici, koja se time pohvalila na Instagramu i pozirala na ljuljašci iznad mora.

Foto: instagram.com/anasevicofficial

Ana Sević

 

Pratioci su je pohvalili da je za samo pet meseci od porođaja vratila devojačku liniju, a Ana je rekla da joj to nije bilo teško jer sve vreme juri za decom.


- Za manje od dve godine rodila sam dvoje dece, a nisam ni mlada, bogami. Sena ima samo godinu i po, a Simeon pet meseci, ali upadneš u taj neki fazon i ništa ti nije teško. Lorena je starija i odgovorna, uvek je tu da pripomogne - rekla je pevačica.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading