Rada Manojlović otkrila pravo lice! Priznala sve o odnosu sa sestrom: Bila sam GROZNA prema njoj!

Autor:

Zabava

02.08.2022

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović progovorila o odnu sa sestrom.

Rada Manojlović otkrila pravo lice! Priznala sve o odnosu sa sestrom: Bila sam GROZNA prema njoj!

Foto: instagram.com

Pevačica Rada Manojlović nikada nije krila koliko je vezana za porodicu i svoju sestru, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa u detinjstvu.

- Bile smo deca za poželeti. Imale smo drugarice, tako kao mi, siromašne, ali su znale da prave takve scene i skandale kada im se nešto ne kupi. Nama se lepo kaže da se nema za to, mada nismo nikakvo opterećenje bile roditeljima i zaista smo bile zahvalne. Tada je bilo tata i mama idu na njivu, a sestra i ja sređujemo po kući - počela je Rada, pa dodala:

Republika

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Rada Manojlović o sestri

- Bila sam grozna prema sestri, u svari u fazonu ja sam starija i moraš da me slušaš. Čak i kada nisam bila u pravu, moralo je da bude po mom. Mislila sam da, ako sam starija, da sam pametnija, to mi se jedino ne sviđa u mom ponašanju, ali dobro, bile smo deca.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

Kako je jako mlada ostala bez majke, kaže da je nikada nije zaboravila i da je presrećna što joj je ispunila želju i postala uspešna.

- Za mene se oduvek znalo, jer sam ja prvo propevala, pa progovorila (smeh). Više sam bila tatino dete, nekako sam bila muškarača, ali sam volela sa majkom da podelim svoje simpatije i da joj se žalim. Volela sam uvek da čujem njeno mišljenje o momcima koji su mi se dopadali jer je ona uvek nepogrešivo procenjivala. Kada kaže da joj se neki ne dopada uvek je bila u pravu - ispričala je Rada u emisiji "Iz profila".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading