Pre Jovane, bio u BRAKU sa VATRENOM CRNKOM: Joksimovićeva prva SUPRUGA je živa bomba, pojavila se u javnosti nakon toliko godina skrivanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva supruga Željka Joksimovića je bomba nad bombama!

Pre Jovane, bio u BRAKU sa VATRENOM CRNKOM: Joksimovićeva prva SUPRUGA je živa bomba, pojavila se u javnosti nakon toliko godina skrivanja! (FOTO)

Foto: Republika

Poznati muzičar i pevač Željko Joksimović godinama je u skladnom braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović sa kojom je dobio sina Kostu i ćerkice Anu i Srnu.

No, pre skladnog braka sa atraktivnom voditeljkom, Joksimović je imao veliku ljubav sa vatrenom crnkom Vesnom Avramović sa kojom ima ćerku Minu Joksimović. Mina je inače poznata po društvenim mrežama da je krenula očevim stopama, te da je nasledila njegov talenat, a lepota je definitivno prešla od majke.

 

 

Inače, Željko i Vesna venčali su se na početku njegove karijere kada je on imao tek 23.godine, a nedugo nakon venčanja par je dobio ćericu Minu. Pored silne ljubavi Vesnin i Željkov brak nije potrajao, a njih dvoje su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima i zajedno su podizali njihovu naslednicu.

 

 

Kako i sam rado ističe, Željko je veoma vezan za svoju, sada već odraslu, ćerku a kada je pre nekoliko godina upitan da li je spreman da uskoro dobije zeta, pevač je kratko odgovorio:

– Ja sam vam tata iz “Mi nismo anđeli”. Mina i dečko – ne, ne, nisam spreman za ta pitanja još.

 

 

Prva supruga Željka Joksimovića se nakon razvoda od slavnog pevača povukla iz javnosti, a kako ona danas izgleda možemo videti na tek ponekoj fotografiji koju ćerka Mina objavi na svom Instagramu.

Ručak sa mamom. To je taj izraz lica kada nas roditelji teraju da se slikamo – napisala je šaljivo Mina ispod jedne od fotografija sa mamom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading