Kod Amidžića kao u filmovima za ODRASLE: Gošće se OPUSTILE i zapalile studio, scene kao iz filma "Niske strasti"! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.07.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija, Jovana, Ljupka i Rialda zapalile Pinkov studio dok su se uvijale na fotelji, pa su svi bili zapanjeni njihovim umećem!

Kod Amidžića kao u filmovima za ODRASLE: Gošće se OPUSTILE i zapalile studio, scene kao iz filma "Niske strasti"! (FOTO)

Foto: E-Stock

Voditeljka Jovana Jeremić je, zajedno sa starletom Stanijom Dobrojević i pevačicama Rialdom Karahasanović, Ljupkom Stević, Indirom Aradinović Indi i Slavicom Ćukteraš, gostovala u emisiji "Amidži šou", pa su zapalile studio vrelim scenama, koje su ličile na one iz filmova za odrasle!

Naime, zadatak koje su dobile bio je melem za muške oči jer je Amidžić tražio da sve četiri pokušaju da u fotelji odglume scenu iz čuvenog filma "Niske strasti" koju je odigrala diva Šeron Stoun. Dame u studiju dale su sve od sebe da na najbolji mogući način koketiraju s kamerom, a Amidžić je ostao prijatno iznenađen scenama koje su se dešavale u studiju. Slavica nije želela da učestvuje u zadatku, ali je pohvalila ostatak ekipe rečima da su se odlično snašle.

Jovana, Rialda, Ljupka, Stanija i Indi ispoštovale su zadatak do maksimuma, pa su se uvijale u fotelji u delu studija gde je svetlo bilo prigušeno, a o vrelim scenama pričalo se i posle emisije.

 

Pored zahtevnih zadataka koje je Ognjen spremio gostima, bilo je i nekoliko serija vrućih pitanja, pa su žene u studiju pričale i na temu seksa, otkrivajući šta najviše vole da rade s partnerima u spavaćoj sobi.

U okviru rubrike "Šta bi radije" u emisiji "Amidži šou" prva na meti kod Ognjena Amidžića bila je voditeljka Jovana Jeremić, pa ju je upitao da li bi radije vodila ljubav na prepunoj plaži ili na radnom mestu.

Foto: youtube/Ami G Show

Jovana Jeremić u emisiji kod Ognjena Amidžića

 

- Za mene se zna, ja ne volim da eksperimentišem što se tiče podloge. Za mene je krevet najbolje mesto za vođenje ljubavi zato što tu mogu da pokažem svu čaroliju. Ja sam čarobnica kad su te stvari u pitanju. Ne mogu ja to kad me žulja i mislim da sam po tom pitanju iskreno govorila. Kod mene nema foliranja i lažnog moralisanja. O svemu uvek iskreno pričam i mene ne grize savet - priznala je Jovana.

Tokom igrice "Ili-ili" dame u studiju birale su ko je od ponuđenih muškaraca najbolji frajer, pa je voditeljka Jovana Jeremić ubedila Staniju, Rialdu, Slavicu i Ljupku da je to Siniša Mali iako one nisu glasale za njega! Jovana je potom objasnila koji je njen tip muškaraca i da to što je nekoga pohvalila na konto fizičkog izgleda tokom emisije ne znači da joj se i ovako dopada.


BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading