KRUNIĆKA OTKRILA: Darko Lazić je klasičan NARKOMAN, a Sevićka samo voli njegove pare!

Autor: alo.rs

Zabava

14.01.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić, glavni akter afere "beli prah", pre izvesnog vremena je dovođen u vezu sa rijaliti učesnicom Jelenom Krunić, u čijem je stanu, navodno, provodio noći.

RepublikaFoto: instagram.com/jelena_krunic
Jelena Krunić

Krunićeva za "Alo!" otkriva da je ne čudi to što su snimci na kojima Lazić šmrče isplivali u javnost i otkriva da je ona bila svedok njegovog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

- Kada bi došao kod mene, ne bi izalzio iz toaleta, što je meni bilo čudno. Ipak, ubrzo sam shvatila da zapravo šmrče - počinje priču Jelena i otkriva da je ona o Darkovom problemu pričala i ranije, ali da je niko nije shvatao ozbiljno.

- Darko je samo običan narkoman! Kada sam ja pričala o njegovom šmrkanju, niko me nije slušao, a sada svi mogu da vide da sam bila u pravu. On je posle svirke dolazio kod mene sa društvom i donosio je narkotike. Kada se našmrče, on ne priča mnogo, smiri se i počne da glumi da je sa njim sve OK. Međutim, mi smo primetili o čemu je reč i onda smo zbijali šale na njegov račun - uverava Jelena.

RepublikaFoto: instagram.com/lazardarkovic
Darko Lazić

Krunićeva se zatim osvrnula i na razvod Ane Sević i Darka Lazića i otkrila da je pevač u njenom stanu smišljao taktiku kako da se opravda kod supruge.

- Stvarno ne mogu da pohvatam po koji put se Ana i Darko razvode?! Ona je uvek želela da sačuva taj brak kako bi stvorila lažnu sliku o harmoničnom životu. Darku je uvek govorila do kada treba da dođe kući i ako bi zakasnio, ona ne bi otvarala vrata. Mislim da bi mu oprostila i da je pred njom imao seks sa drugom, koliko joj je samo bilo stalo do para. Ona mu je uzimala sve pare i onda je pravila lažnu dramu - kaže Jelena.

Budući da je Lazić, navodno, bio čest gost u njenom stanu, Krunićeva se prisetila i kako je Darko uzeo od nje mačku i poklonio je Ani Sević.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić i Ana Sević

- Jedno vreme nisam mogla da ga izbacim iz stana koliko mu je prijalo društvo koje se okupljalo kod mene. Tako se desilo da je zakasnio da se vrati kući, pa je Ani kao poklon odneo moju macu, da bi ga pustila u stan. Posle je ta mačka ostala kod njih, a ja se nisam ljutila, jer mi je sve to bilo simpatično - kaže Jelena i zaključuje da Ana nije slučajno baš sada shvatila da je došlo vreme da se razvede od Lazića.

- Darko posle ove afere sigurno neće nastupati kao nekada. On više neće donositi pare u kuću i Ana je vrlo svesna čitave situacije. Zato je i shvatila da je razvod pravo rešenje. On joj više nije potreban - kaže Jelena.

Podsećamo, Darko je prošle godine u jednoj emisiji demantovao da je bio u ljubavi sa Jelenom Krunić i rijaliti učesnicu je nazvao običnom igračicom, što je nju mnogo razočaralo. Nakon te njegove izjave Darko i Jelena su izgubili kontakt. Redakcija „Alo!” pokušala je da dođe do komentara Ane i Darka povodom tvrdnji Jelene Krunić, ali su oni, kao i prethodnih dana, ostali nedostupni za komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading