Skinula se i Ljubinka Klarić i pokazala ZMIJSKO TELO: Glumicu promenila veza sa AMBASADOROM, fotkom s plaže zapalila Instagram! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubinka Klarić objavila je fotografiju u kupaćem kostimu, a svi su primetili da se zbog veze sa ambasadorom promenila potpuno!

Skinula se i Ljubinka Klarić i pokazala ZMIJSKO TELO: Glumicu promenila veza sa AMBASADOROM, fotkom s plaže zapalila Instagram! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Poznata srpska glumica Ljubinka Klarić (44) od nedavno je uplovila u novu romansu sa ambasadorom Urošem Balovim, nakon čega su svi primetili da se prolepšala. Izgleda da nova ljubav je našu glumicu preporodila. 

 

 

Ljubinka je oduvek bila dama sa javne scene koja je važila za najzgodniju, manekenski izgled i figura uvek su bili tema. Mnogi muškarci uzdisali su za njenim plavim očima, a kovrdžava kosa bila je njen zaštitni simbol. Proslavila se u mnogim serijama i filmovima gde je tumačila likove fatalnih žena, što je po svemu sudeći ona zapravo i u realnom životu. 

 

Klarićeva na Instagramu objavljuje fotografije sa letovanja, na kojim pozira u kupaćem kostimu čime je potvrdila ono što svi već neko vreme veruju, a to je da sledi manekenske standarde, treninge i ishranu.

 

 

Izgled Ljubinke Klarić sigurno je nešto na šta glumica ima puno razloga da se ponosi, a njeni obožavaoci tvrde da je emotivno zadovoljstvo učinilo da on dodatno dođe do izražaja.

Inače, Uroš Balov je diplomirani pravnik, obavljao je poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta, a nedavno se pojavila i prva fotografija Ljubinke i njega na društvenoj mreži Tviter. Mnogi su komentarisali da je Ljubinka promenila potpuno način života zbog Uroša, sudeći po fotografiji koja je postala viralna za kratko vreme.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
batica

26.07.2022 08:58

Nemojte ljudi ko Boga vas molim!

Maidi

26.07.2022 12:22

Al je omatorila ova Maja Volk

Slavica

26.07.2022 14:54

Lepa žena kao san.