Dara Bubamara udavala se DVA PUTA! Za prvog muža se udala u TAJNOSTI, bio je u ZATVORU, a evo kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara prvog muža ne pominje.

Dara Bubamara udavala se DVA PUTA! Za prvog muža se udala u TAJNOSTI, bio je u ZATVORU, a evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: ATA Images

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara, pre nekoliko godina se razvela od Milana Kesića, sa kojim ima sina Konstantnina i sa kojim je ostala u odličnim odnosima. 

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara

Međutim, pre Milana je Dara imala još jedan brak. Naime, ona se 2002. godine udala u tajnosti za Lazara Dugalića, od kog se razvela nakon pet godina braka.

 

 

Lazar je bio šest meseci u zatvoru 2003. godine zbog sumnje da se bavio švercom automobila, a Dara je tada tvrdila da on nije kriv.

– Sve mu je namešteno. Bilo mi je teško dok je bio u zatvoru i nikada više suza nisam prolila nego tokom tih šest meseci. Išla sam mu u posetu svakog vikenda. To što smo još zajedno najbolji je dokaz koliko se nas dvoje volimo i koliko je naša ljubav jaka. Oduvek sam znala da je Laki savršen za mene. Vredan je, lep, romantičan i nežan. Osim toga, izuzetno je pametan i govori tri jezika. Naše venčanje biće svadba milenijuma, sa hiljadu zvanica- pričala je tada Dara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading