Ćutala je TRI GODINE o Zoranu i Jeleni! Indi se KONAČNO oglasila o Marjanovićima i presudi od 40 GODINA ZATVORA!

Autor:

Zabava

22.07.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi se oglasila o Zoranu Marjanoviću.

Ćutala je TRI GODINE o Zoranu i Jeleni! Indi se KONAČNO oglasila o Marjanovićima i presudi od 40 GODINA ZATVORA!

Foto: printscreen/instagram.com/Tanjug/B. STEKIĆ/pritvatna arhiva

Zoran Marjanović osuđen je nakon šest godina za ubistvo svoje supruge pevačice Jelena Marjanović koji je osuđen na 40 godina zatvorske kazne. Sa Jelenom je bila bliska pevačica Indira Indi Aradinović koja se sada oglasila i prokomentarisala odluku suda.

Republika

Foto: Printscreen Youtube RTV Pink

Indi o Jeleni i Zoranu

- Ja sam se iz tog slučaja potpuno povukla. Naravno da sam šokirana zbog presude i činjenice da je on definitivno kriv za ubistvo. Nisam u kontaktu bila ni sa Zoranom, niti sa bilo kim iz porodice Marjanović već tri godine. Jelenu i Zorana sam videla kada sam bila u studiju neposredno pre ubistva i to je to. Nakon toga nismo imali nikakav kontakt. Skoro sam saznala i da je Zoranov otac preminuo. Nisam kompetentna da komentarišem presudu, ni odluku suda. Svakako da sam šokirana zbog celog slučaja, nimalo mi nije prijatno - poručila je Indi za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Lazar

22.07.2022 13:30

Ako su pantalone dokaz...gde su tragovi krvi. Ne moze biti blato dokaz..a tragova krvi bi trebalo biti a nema ih. Sudija je poznata po tome da joj presude obaraju na apelacionom. Istina ce se saznati..a onda sudiju u zatvor!

Odgovori 10 4
Rade

22.07.2022 14:55

Sve je bilo jasno odmah po ubistvu. Jelenin poslednji nastup u crnoj odeći sve je naslućivao.

Odgovori 11 4
Svetlana

23.07.2022 14:11

Šta je sa činjenicom da su ukućani detaljno očistili kuću specijalnim hemikalijama,zašto,pa i njeni nokti su detaljno očišćeni,to je bila priča na početku,moje mišljenje je da je okidač bio trenutak kada je obavestila porodicu da se odrekla nasledstva na ostavinskoj raspravi,tada se nešto desilo spontano,zbog besa je nekome pao mrak na oči