Sabrana dela Miše Mijatovića u interpretaciji Sladje Allegro!

Autor:

Zabava

22.07.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Alegro otpevala sabrana dela Miše Mijatovića.

Sabrana dela Miše Mijatovića u interpretaciji Sladje Allegro!

Foto: Sharan Concept

Pevačica Sladja Allegro poslednjih meseci sa svojim timom radila je na lajv projektu Sabrana dela Miše Mijatovića

Republika

Foto: Sharan Concept

Slađa Alegro

Sladja je sa Mišom odabrala najbolje pesme koje potpisuje ovaj istaknuti umetnik. Pevačica ističe da je cela zamisao Miše Mijatovića kao i njenog producenta Sharana. 

- Dva velika prijatelja Miša i Sharan,  su došla na zajedničku ideju, da publiku podsete na sve velike hitove koje je Miša uradio za sve ove godine -započela je Sladja i dodala: 

-Mišina želja je bila da se na ovom projetku pojavim ja kao izvođač, i donesem u svom maniru sve ove velike hitove. Veoma me je obradovala ideja, i naravno sa zadovoljstvom sam je prihvatila. Čast je stajati na istoj bini sa ovakvim umetnikom i njegovim bendom. 

Što se tiče samog snimanja koje je trajalo čitavog dana, pevačica ističe da sa istog nosi samo lepe uspomene: 

- Uživala sam na snimanju, energija i profesionalnost su nesto čime odiše ceo tim. Naravno pod palicom mog pijatelja i producenta Sharana i ovaj put je projekat besprekorno urađen, sa prepoznatljivim tonom, bojom i nadam se celokupnim utiskom. Mislim da ce publika osetiti dušu, i duh nekog drugog vremena koji je na žalost daleko iza nas, ali mi smo zajedno tu da vas podsetimo na pravu muziku, kvalitet i nesto što "miriše" drugačije - završila je Slađa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading