Nataša Šavija pravi veš iz MOKRIH SNOVA! Starleta kreira za EROTSKI šop iz Beča!

Autor:

Zabava

20.07.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta se dala u biznis.

Nataša Šavija pravi veš iz MOKRIH SNOVA! Starleta kreira za EROTSKI šop iz Beča!

Foto: instagram.com/printscreen

Nataša Šavija kreira krpice za seks-šop koje će biti namenjene svim onim muškarcima koji vole da vide svoje dame u porno-izdanju. Starleta i bivša učesnica rijalitija "Parovi" već neko vreme bavi se kreiranjem krpica koje uspešno prodaje preko interneta. Uglavnom su to do sada bile haljine i provokativni kostimi, a od sada će to biti ultra erotski veš.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

Naime, sa Šavijom je kontaktirala agencija iz Beča koja ima lanac seks-šopova da za njih napravi liniju seksi kostima, koje bi ekskluzivno prodavali u svojim radnjama.

- Nataša je oduševljena ponudom jer ona obožava seksi krpice. Ima toliko ideja da će to da bude megauspešno. Bacila se na pravljenje skica za sve što će biti plasirano u seks-šopovima. Ima već desetak super modela. Slala im je skice i ideje i oni su bili oduševljeni. Sve će se realizovati za dva meseca, tačnije na jesen - završava izvor blizak starleti iz "Parova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading