Mile Kitić presretnut u Americi, policajac izvadio PIŠTOLJ! Pevač PREBLEDEO!

Autor:

Zabava

20.07.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milet Kitića zaustavila policija u Americi.

Mile Kitić presretnut u Americi, policajac izvadio PIŠTOLJ! Pevač PREBLEDEO!

Foto: Printscreen RTV Pink

Sinoć je u emisiji “Amidži šou” bio gost Šućo Marković, koji je jedan od naših najpoznatijih ljudi u Americi, ispričao je anegdotu o Miletu Kitiću.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Šućo Marković o Miletu Kitiću

- Imam anegdotu o pevačima koji su dolazili. Mile Kitić, išli smo u Pensilvaniju, imali smo koncert. Ja sa njima. Završi se koncert, išli preko Nju Džerzija, ja se umorio, kažem Debeljku da vozi, on nagazio preko 100 milja, kaže on: "Raketa". Kad ono policija. Zaustave njega, kaže policajac: "Izađite vani". On pritisne memoriju za sedište, uglavi se, policajac vadi pištolj. Mile se probudio, bio na zadnjem sedištu. Pitaju nas gde smo bili, ja krenuo da objašnjavam za Mileta Kitića, pošto on (Debeljko) ne zna jezik, a nije imao ni papire. Uzmem ja da vozim, policija na pusti. Muk, kaže Mile: "Došli smo u Ameriku sa čovekom koji ne zna jezik, a nema ni papire". To je bio pravi šok - ispričao je Šućo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading