Imanje Miloša Bikovića PUNO ZMIJA! Glumac pokazao vikendicu, pa priznao da se jedva otarasio GMIZAVACA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.07.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković kupio imanje, jedva ga očistio od zmija.

Imanje Miloša Bikovića PUNO ZMIJA! Glumac pokazao vikendicu, pa priznao da se jedva otarasio GMIZAVACA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Glumac Miloš Biković bio je gost emisije "TV lica kao sav normalan svet" pre nekoliko godina u kojoj je pokazao imanje koje je kupio van Beograda.

Republika

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Miloš Biković

Naime, on je u jednom selu nedaleko od prestonice kupio imanje koje je u tom trenutku bilo veoma zapušteno, a kako bi upošte počeo sa sređivanjem i uređivanjem, prvo je morao da je očisti od trošnih objekata, kao i od zmija.

- Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće - rekao je Biković, koji je pokazao i kako izgleda nova vikendica, pa otkrio da je stari nameštaj sačuvao, a da je zbog velikog broja zmija koje su se tu nastanile posipao hlor kako bi ih oterao.

On je tom prilikom otkrio i koji je razlog kupovine ovog imanja.

- Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: "O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena", a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno - ispričao je Miloš u emisiji.

Republika

Foto: printscreen

Brat Miloša Bikovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading