"Nisam imala priliku da odbranim mamu..." Luna Đogani progovorila o PROŠLOSTI roditelja, Gagi je TUKAO Anabelu, a ćerka im proživljavala PAKAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.07.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani u velikoj ispovesti otkrila je potresne detalje o prošlosti njenih roditelja!

"Nisam imala priliku da odbranim mamu..." Luna Đogani progovorila o PROŠLOSTI roditelja, Gagi je TUKAO Anabelu, a ćerka im proživljavala PAKAO! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen

Pevačica i rijaliti pobednica Luna Đogani u iskrenoj ispovesti, ispričala je deo o ocu Gagiju Đoganiju, koji će joj zauvek ostati urezan u pamćenje. Tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga" Gagi je otvoreno pričao o problemima sa nedozvoljenim supstancama, što je Luni ostalo upamćeno za ceo život. 

Republika

Foto: Republika.rs

Gagi Đogani biografija

 

Međutim, komentarisalo se i da je Gagi više puta podigao ruku na bivšu suprugu Anabelu Atijas, ali Luna tvrdi da nikada nije takva scena bila pred njenim očima. 

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani

 

- Nisam imala priliku da odbranim mamu, jer nisam bila prisutna kada se to događalo. Ali branila sam je verbalno. Dešavalo se da stanem i na tatinu stranu, ako bi on bio u pravu.

Republika

Foto: E-stok

Anabela Atijas i Gagi Đogani

 

Luna je, ni kriva ni dužna, ispaštala zbog Anabele i Gagija.

- Stalno sam nailazila na osudu okoline zbog ponašanja mojih roditelja. Uvek su me popreko gledali. Ni za šta nisam bila kriva, a uvek sam se tako osećala. Ljudi su imali potrebu da me ponize, umesto da mi budu podrška. Želela sam da nestanem sa lica zemlje. Pitala sam se ima li kraja, hoće li se završiti ružan period. Zato sam često pričala sa psihologom u školi - rekla je Luna za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading