ĆERKI LEE KIŠ ŽIVOT BIO UGROŽEN: Zbog PROFESORA imala je traumatično iskustvo: Hvala Bogu, nije se završilo FATALNO

Autor:

Zabava

12.07.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Mia Jokić otkrila je čega će se sećati do kraja života, budući da je kako kaže, moglo da se završi kobno po nju.

ĆERKI LEE KIŠ ŽIVOT BIO UGROŽEN: Zbog PROFESORA imala je traumatično iskustvo: Hvala Bogu, nije se završilo FATALNO

Foto: printscreen/instagram

Ćerka voditeljke Lee Kiš, Sara Mia Jokić, privlači veliku pažnju zbog svog atraktivnog izgleda, kako na društvenim mrežama tako i u javnosti. 

Mnogi kažu da je slika i prilika svoje majke, a otkrila je da je imala i težak period zato što je dete poznatog roditelja. Na Instagramu je odgovarala na pitanja pratilaca i otkrila da je imala traumatično iskustvo u detinjstvu.

 

 

"Detinjstvo pamtim kao prelepo, imam puno prijatelja iz osnovne škole, i još uvek se družimo. A kada govorimo o školi, postojale su neke faze i situacije s kojima sam morala da se nosim, koje nisu bile lake, ali nisam se dala. Nije bilo jednostavno biti istaknut iz mase zbog toga što si dete poznatog roditelja. Postojalo je milion situacija u kojima je bilo teško snaći se kao jako mlad. Postoji jedna koju ću pamtiti ceo život sigurno, jer je mogla da se završi kobno po mene", napisala je Sara, prenosi Mondo.

 

 

"Život mi je bio ugrožen. Iako nije bila stvar vršnjačkog nasilja (mada je na kraju tako ispalo), već su nastavnici jedan dug vremenski period vršili pritisak na mene i toliko me sabotirali u svakom smislu da se to, naravno, prenelo na jednu problematičnu grupu dece koja je vodeći se time dovela i mene u veliki problem. Hvala Bogu, nije se završilo fatalno", dodala je u objavi na storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading