VRATILA SE NAFURANA MALA! Cela Srbija se tresla zbog nje, a evo kako sada izgleda (FOTO)

Autor:

Zabava

06.07.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine 2010. godine kada je Fejsbuk bio pravi trend i napopularnija mreža, široka javnost upoznala je jednu od najpraćenih devojaka Stefanu Vujinović, poznatiju kao Stefana "nafurana mala".

VRATILA SE NAFURANA MALA! Cela Srbija se tresla zbog nje, a evo kako sada izgleda (FOTO)

Foto: printskrin/Youtube.com/Enis Hanic

Naime, Stefana Vujinović je bila veoma popularna na pomenutoj mreži, te je redovno objavljivala fotografije sa starim telefonima i mnogo lošijom kamerom, ali uvek u atraktivnom izdanju.

Ona je bila prepoznatljiva po dugoj plavoj kosi, napućenim usnama i tigrasto, belim i roze odevnim kombinacijama. Takođe, imala je i preplanuli ten, kao i pirsnig na stomaku.

 

 

 

Pre deceniju i više još uvek nije postojao Instagram, a ostale socijalne platforme su bile nebitne u odnosu na Fejs gde je ova, tada ubitačna plavuša, potpuno sludela muški rod, kao i njena sestra Jovana.

Nakon što se pročulo za nju, ali i za njen nadimak “nafurana mala”, kojim se predstavljala, ona je u duetu sa još jednom drugaricom oformila grupu “Blondy”. Međutim, slava nije dugo potrajala jer je ona rešila da se povuče i živi mirnim životom. Iako nije bila deo rijalitija, niti muzičke scene, svi su znali za nju.

Stefana se preselila, te je dugo nije bilo na mrežama i dosta se promenila, budući da više nije plavuša. Ona je šokirala svoje pratice kada je objavila fotografiju u nošnji, s obzirom da je uvek isticala atribute.

 

 

- Živim u Švajcarskoj i radim u restoranu, a do skoro sam radila kao kasirka na pumpi. Ne nedostaje mi popularnost, ali imam želju da dođem u Srbiju i nastavim gde sam stala. Spremam nešto jako dobro, a uskoro će se i čuti... - rekla je Stefana jednom prilikom za Telegraf i priznala da je bila udata, ali da se razvela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading