ISPOVEST! BAKI B3: LUNA me nije zvala na krštenje ćerke MIE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.07.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Andrija Đogani poznat kao Baki B3 potpuno se odvojio od Đoganijevih, a u intervjuu koji je dao za portal Republika.rs otkriva sve detalje rashola čuvene porodice

ISPOVEST! BAKI B3: LUNA me nije zvala na krštenje ćerke MIE! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Jedan od članova poznate plesačke porodice Đogani i začetnika densa u Srbiji Bajrus Đogaj, odnosno Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, u video formatu Republika TV-a "ISPOVESTI", progovorio je o porodičnim odnosima, te otkrio da kod rođake Lune nije bio pozvan na krštenje deteta. Dalje ističe da se s vremenom udaljio od cele familije, pa čak i od rođene ćerke.

- Luna i Marko me nisu zvali na krštenje deteta, ali i da jesu, ne bih mogao da dođem jer sam imao neodložive obaveze - priznao je Baki u razgovoru za naš list, te obrazložio ceo odnos s rođakom do detalja:

Foto: Republika/O. Bogdanović

Baki B3

 

- Luna se udala, dobila je bebu i mnogo mi je drago zbog toga. Mi jesmo familija, nosimo isto prezime, ali nismo non-stop u kontaktu. Ne čujem se ni s Gagijem, kao ranije. On i Anabela valjda uskaču da čuvaju unuku, ne znam tačno ko im čuva bebu kad Luna i Marko imaju obaveze, ali uvek upadaju baba i deda, ta pomoć mnogo znači. Naravno da bih voleo da se više čujemo, što da ne, ali okolnosti su drugačije. Luna i ja smo se uvek slabo čuli, a kad je trebalo da uđe u rijaliti, ja nikako nisam bio za to -rekao nam je Baki. 

 

 

Veliku ispovest Bakija B3 pogledajte u videu na početku teksta! A, ako ste neku epizodu propustili možete je pogledati na linku

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading