Sahranjena supruga poznatog voditelja! Saša se poslednji put od nje oprostio rečima koje BOLE: Teško je kada ostaneš sam!

Autor:

Zabava

29.06.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Filipović objavio je da je njegova supruga sahranjena.

Sahranjena supruga poznatog voditelja! Saša se poslednji put od nje oprostio rečima koje BOLE: Teško je kada ostaneš sam!

Foto: printscreen/facebook

Poznati srpski voditelj Aleksandar Saša Filipović, doživeo je porodičnu tragediju kada mu je pre nekoliko dana preminula supruga Daca Brebanović Filipović sa kojom ima sina Vladimira, što je on objavio na svojoj društvenoj mreži Fejsbuk i emotivnim rečima se oprostio od nje.

Republika

Foto: printscreen/facebook/aleksandarfilipović

Supruga Saše Filipovića

Voditelj se ponovo oglasio i naveo da je Daca sahranjena juče, pa se zahvalio prijateljima i porodici na podršci u ovom teškom trenutku za njega.

- Hvala svim dragim prijateljima, poznanicama i poštovaocima...Ispratili smo juče Ducu dostojanstveno na njen večni počinak sa nebeskim kočijama. I Vladimir i ja smo hrabri zahvaljujući hiljadama poruke podrške koje smo dobili od Vas. Ovo je najdraža slika iz našeg zajedničkog albuma i hvala Vam svima još jednom. Pošto sam dobio preko pet hiljada viber, mesindžer, sms poruka nisam u mogućnosti da se svima zahvalim, pa to činim ovim putem. Teško je biti sam, a snagu daje kad shvatiš da imaš toliko ljudi koji su bar trenutak pomislili na mene i Vladu - napisao je u objavi na Fejsbuku, te podelio fotografiju na kojoj se nalaze njegova pokojna supruga, sin i on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading