Dragana Džajić bez šminke, NEPREPOZNATLJIVA! Sve oči uprte u njenog supruga, Miloša! (PAPARACO FOTO)

Autor:

Zabava

28.06.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Džajić i Miloš Ivanović sa naslednikom otišli na odmor.

Dragana Džajić bez šminke, NEPREPOZNATLJIVA! Sve oči uprte u njenog supruga, Miloša! (PAPARACO FOTO)

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Dragana i Miloš

Dragana Džajić i Miloš Ivanović uhvaćeni okom našeg paparaca prilikom leta iz Beograda za Crnu Goru gde su leteli zajedno sa naslednikom Vidom.

Republika

Foto: Republika.rs

Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Njih dvoje su se ukrcali na aerodromu Nikola Tesla kao sav normalan svet, bez bilo kakvih zahteva kakve inače imaju poznati i oni koji su deo džet seta. Džajina naslednica na licu nije imala trunku šminke, a kosa joj je bilo pokupljena u rep, pa je bila skoro neprepoznatljiva. Ipak, njen zgodni suprug, Miloš Ivanović bio je taj koga su ljudi prepoznali kada su se smestili na svoja sedišta. 

Republika

Foto: Republika.rs

Miloš Ivanović

- Oboje su kulturni, slatki i vidi se da se mnogo vole. Dete je bilo mirno tokom celog leta, nije se čulo. Kada smo sleteli u Tivat, Dragana je prva izašla sa Vidom, kako bi izbegla gužvu, a onda je Miloš sa stvarima izašao za njom - navodi izvor koji se našao na licu mesta.

Republika

Foto: Republika.rs

Dragana Džajić

Kako saznajemo, Dragana i Miloš su došli u Crnu Goru da malo predahnu o posete neke od svojih prijatelja. Oni će se tamo zadržati nekoliko dana, a onda se vraćaju obavezama koje ih čekaju u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading